Hans43 Avatar

Hans43

Laatste reviews

Hans43 heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Ik betaal nu 3 euro per maand aan disney en dat is inderdaad niet veel. Toch wil ik dan wel elke maand iets nieuws vinden wat ik kan bekijken en ook de moeite waard vind. Disney heeft er voor gekozen om alles kind vriendelijk te houden en de rest g......"
Mensen zeggen hun Disney+-abonnement op nu 'The Mandalorian' voorbij is
"...Nee ga dan gelijk een stap verder...maak dan een genderneuktrale sexrobot die ook nog is lekker met een lazer gun overweg kan...."
Walt Disney-bazen tegen liefdesrelatie Finn en Poe in 'Star Wars: The Rise of Skywalker'
"...Ik persoonlijk ben blij dat Star Wars weer nieuwe verhalen gaat krijgen. Disney heeft een grote fout gemaakt om verschillende ploegen aan een trilogy te laten werken en dat is ze denk ik wel duidelijk geworden. Toch wordt er heel veel geld geïnvestee......"
J.J. Abrams is het eens met kritiek op 'Star Wars: The Rise of Skywalker'
"...Spider-man en Batman vind ik persoonlijk wel de twee super helden met het beste achtergrond verhaal. Ik vond het dus best jammer dat deze figuur nu ook door Marvel word samen gevoegd met de rest. Het pak van Tony Stark met al die nano tech werkt voor......"
Blu-ray review 'Spider-Man: Far From Home' en alle andere Spider-Man films!
"...Ik heb hem op pathe thuis gekeken pfff zonde van die paar euro. FenF is ook langzaam steeds meer fantasie geworden, wat misschien in deze tijd niet meer te vermijden valt, maar de kracht daar van is een grotere cast en dan heeft iedereen z'n over de......"
Blu-ray review: 'Hobbs and Shaw' en de "Black Superman" van Idris Elba

laatste ratings

Hans43 heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Hans43 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.