Hans43 Avatar

Hans43

Laatste reviews

Hans43 heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Zolang een stream dienst betaalbaar blijft heb ik best wat over voor goede series of films. Ik vind het vervelender dat we nog steeds betalen voor normale TV waar je wordt dood gegooid met reclame om de 15 min. Alleen internet afsluiten bij een provi......"
Discussie: 'Illegale downloads door versplintering streamingmarkt schuld van filmstudio's zelf'
"...Ik vond de Nolan Dark knight serie meer realistische en vond dat toen geweldig. Als deze film ook een goed verhaal mee krijgt en minder CGI is dat ook wel weer is lekker. Ik vind Phoenix wel erg oud voor een beginnende "Joker" maar goed we gaan het z......"
DC-film 'Joker' gaat fans flink boos krijgen!
"...Er is al een remake geweest die niet echt aan heeft geslagen en nu denkt hij een vervolg op het origineel te maken? De originele acteurs zijn te oud om nog wat goeds neer te zetten. Ok Robo zelf is vast met CGI helemaal als van ouds te krijgen, maar......"
Regisseur Neill Blomkamp (District 9) geeft update over 'RoboCop Returns'
"...Ik vond juist de star wars story's beter passen bij het oude star wars gevoel. Rian heeft gewoon te veel verziekt met zijn rare ideeën over de jedi en de force. J.J. Abrams moet dit nu zien weg te poetsen, maar het feit blijft dat The last Jedi besta......"
Fans willen alsnog vervolg op geflopte 'Solo: A Star Wars Story'
"...Er zij simpel weg teveel fouten gemaakt bij TLJ. Force ghost die bliksem kan laten inslaan. De force kan iedereen gebruiken. En dan nog die zelfmoord met een space jump. Ik snap dat ze nu een bekende weer uit de dood willen halen om snel weer de bo......"
Scene in 'Star Wars: The Rise of Skywalker' is geïnspireerd door Hitchcocks 'North By Northwest'

laatste ratings

Hans43 heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Hans43 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.