Hans43 Avatar

Hans43

Laatste reviews

Hans43 heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Is er dan toch nog Hoop pfff hou op schijt uit...."
'Star Wars: Episode IX' groter dan 'LOTR: Return of the King'
"...Ik vond de star wars story's goed genoeg. Maar man man wat heeft R.J. het verknalt zeg. een Fors ghost die bliksem kan laten inslaan, een ruimte schip die door de hyperdrive een aantal grote schepen kan vernietigen vond ik persoonlijk echt niet kunne......"
'Star Wars: Episode IX' blaast ons allemaal weg
"...Aquaman vond ik niet verkeerd. Marvel ben ik wel op uit gekeken. een los verhaal van een super held vind ik persoonlijk veel beter dan het hele zooitje bij elkaar. ik hoop alleen dat de zogenaamde humor een tikje minder blijft en niet net als bij Mar......"
Deze zeven DCEU-films komen er in elk geval
"...Toen er bekent werd gemaakt dat er minimaal 5 films moesten gaan komen zakte bij mij de drang om naar de bios te gaan al weg. En nu er bekent is geworden dat deel 2 rommelig aan voelt hoef ik ook niet gelijk de blu-ray als eerste te hebben. Het kan w......"
'Fantastic Beasts 3' gaat de Potter-franchise redden
"...De meeste mensen delen het abonnement, dus alle 4 een euro meer betalen is nog wel te doen. Als zo de goed bekeken series sneller een vervolg krijgen en er meer online wordt gezet hoor je mij niet klagen. Ik vind het vervelender dat je min of meer va......"
Netflix wordt mogelijk een stuk duurder

laatste ratings

Hans43 heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Hans43 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.