Innocent Avatar

Innocent

Laatste reviews

Innocent heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...@styd, dat ben ik niet helemaal met je eens. Ja negatieve recenties komen een film vaak niet te goede dat klopt maar als je dan kijk naar Venom, die film werdt de grond in getrapt door kritici, ook op roten tomatoes kreeg de film een slechte score ma......"
Zack Snyder onthult wie Darkseid zou spelen in het DCEU
"...Denk niet dat Henry cavill zo zeer klaar is om superman te spelen, mits DC blijft door gaan met de DCEU. Maar als stand alone film zie ik cavill nog wel terug komen. Man of steel heeft hem immers wel op de kaart gezet. ..."
Twee opvallende cameos in 'Shazam!'
"...Probleem is gewoon dat disney/marvel die lat zo hoog heeft gelegd dat het bijna niet mogelijk is om ook zulke goede films te produceren. Daar komt bij dat andere studio's het heel lang niet aan durfde om "onbekende" regisseurs te gebruiken voor hun f......"
Box Office-voorspellingen 'Dark Phoenix' vallen zwaar tegen; mogelijk laagste opening 'X-Men' ooit
"...Jongens, als je alleen maar reageer om te reageren over de hoeveelheid er over iets wordt gesproken in dit geval starwars??!, lees het artikel dan niet?. Maar ik ben blij dat er nog meer starwars komt. Ik hoop dat ze old republik gaan doen, daar zit......"
Komende 10 jaar krijgen we nog veel meer 'Star Wars'
"...Jongens, stop nu eens met speculeren, niemand heeft hier iets aan. Er komen vanzelf nog meer trailers en informatie waar van dingen vanzelf duidelijk worden en anders maar wachten op de film zelf. Niemand behalve de crew weten alleen hoe of wat. ..."
Waarom de titel 'Star Wars: The Rise of Skywalker' en meer over Palpatine en Phasma

laatste ratings

Innocent heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Innocent heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.