Movistar Avatar

Movistar

Laatste reviews

Movistar heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...@cevillian Heb de making of fast 7 op de blu gekeken. Heel veel werd echt gedaan. Zelfs de auto s uit vliegtuig gooien gebeurde meerdere keren echt. En dat stuk met Paul op de bus was groot en deels echt en moest in 1 X worden opgenomen. Leuk o......"
Opnames 'Fast and Furious 9' beginnen in april!
"...@sparrow +1 .dacht echt dat hij dood zou gaan haha. Daarom spaarde dr strange hem ook op dat moment dat hij de steen gaf aan thanos. Om daarna dood te gaan in de ruimte..."
Enorme spoiler 'Avengers: Endgame' online gezet
"...@BioShock. Marvel daag je uit dit te overtreffen?? Hebben ze al gedaan met avengers iw en zullen ze ook doen met endgame. Ben wel benieuwd naar aquaman maar dan keertje thuis..."
Is regisseur James Wan nog wel te betalen voor 'Aquaman 2'?
"...Sinister six werkt alleen als spider er Ook in zit. Vind nog steeds jammer dat ze niet gewoon doorgingen met andrew garfield. Vond hem goed en de films ook. Tasm 2 haalde bijna 800 miljoen op wat niet mis is. Ze verpestte het toen zelf door de mil......"
Marvel-film 'Sinister Six' zou snel kunnen verschijnen!
"...Niet echt te vergelijken. Infinity war was voor toen geweldig en mooi opzetje maar voor deze film zou een trailer met gevechten etc niet passen. De trailer van de week was spannend en bouwt de hype op. Je kan moelijk trailer laten zien met dr strange......"
Poll: Welke trailer is beter: 'Avengers: Infinity War' of 'Avengers: Endgame'?

laatste ratings

Movistar heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Movistar heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.