Movistar Avatar

Movistar

Laatste reviews

Movistar heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Ik zie haar graag maar een personage dat dood is in een film die zich afspeelt na een film van paar films verleden is wel beetje gek / overbodig. ..."
'Black Widow' mogelijk een vervolg op 'Captain America: Civil War'
"...Thor en hulk zou ik veranderen. Thor als dikke was even leuk maar ik vorige film was hij bad ass en ben ik echt fan geworden maar in deze film vond ik hem echt tegen vallen Ook professor hulk viel tegen. En hoe is hij zo geworden? Niemand weet het......."
Discussie: Wat zou jij aan 'Avengers: Endgame' willen veranderen?
"...@Jeroen. Je zit echt in het verkeerde bericht te lezen als je endgame nog niet heb gezien. Lees hier niets ! Mbt je vragen het endgevecht is groots maar zelf vind ik dat lang duurt voordat de actie komt. Of thanos wint etc zou ik lekker ondervinde......"
Attentie: Bespreek hier de spoilers van 'Avengers: Endgame'!
"...Gisteren eindelijk gezien. Ik ben het eens met de 3.5 ster. Infinity war was beter met meer tijd voor alle helden. Endgame was zeker leuk. Einde was natuurlijk geweldig behalve het sterven van Tony wat ook wel weer mooi Was. Stoorde me vooral aan h......"
Attentie: Bespreek hier de spoilers van 'Avengers: Endgame'!
"...Teveel spots. Kijk al niet meer sinds de trailer die ik helaas Zag toen kaartverkoop begon. De rest zie ik volgende week donderdag wel ..."
Nieuwe beelden 'Avengers: Endgame' in laatste officiële trailer!

laatste ratings

Movistar heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Movistar heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.