Darkknight21  Avatar

Darkknight21

Laatste reviews

Darkknight21 heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Bedoel neem u kinderen niet mee . Foutje haha..."
Vulgaire 'Hellboy' compleet afgebrand door critici
"...Heb net hellboy gezien en vond het een enorme verandering met de voorgaande delen , maar daarom niet slechter . Een hellboy voor volwassen daarbij mensen neem absoluut u kinderen hier mee naartoe . Het bloed en goor spat er vanaf meer dan in heel wat......"
Vulgaire 'Hellboy' compleet afgebrand door critici
"...Ben benieuwd nu naar pet sematary deze week kijken . Wel raar eig de eerste reviews op rotten tomatoes waren eig heel goed 90 procent en maand later nog maar 66 procent. Veel negatief reacties van het publiek zal daar voor gezorgd hebben en shazam t......"
'Shazam!' houdt 'Pet Sematary' kinderlijk eenvoudig van koppositie
"...Hahaha omg prince John als je dat meent , us is een heel matige film die dankzij zijn enorme hype veel mensen gelokt heeft . Maar na het zien is dit toch mss wel de teleurstelling van het jaar . Terwijl captain marvel voor mij mss de beste origen sto......"
'Us' sterker dan 'Captain Marvel' en pakt monsterscore!
"...Vanaf het moment dat de film starte met hun trage opbouw van het gezin krijg je al een beetje een inkijk in het verhaal . Lupita heeft last van flashbacks en vanaf het moment dat de dubbelgangers in actie komen . Is de film eig al bijna op zijn einde......"
Us

laatste ratings

Darkknight21 heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Darkknight21 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.