Devenace Avatar

Devenace

Laatste reviews

Devenace heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Dat land is geinfecteerd door een ziekte dat ras en nationalisme heet. Wordt er nu al moe van, en ben bang dat dit nog maar het begin is van een mentaal beperkt tijdperk waar we allemaal zo diepzinnig denken te zijn maar drijvend op een oceaan van op......"
'Brie Larson wil witte mannelijke journalisten absoluut niet weren bij 'Captain Marvel'-perstour'
"...Zou wel cool zijn een soort van See No Evil, Hear No Evil reboot in JW, Hobbs die wordt getroffen door groen dino spuug en blind wordt en Shaw die in zijn kop wordt gebeten door een t-rex waardoor de tand zijn gehoor aantast en dus doof wordt en ze z......"
Korte 'Jurassic World'-film deze zomer in de bioscoop
"...Craven meesterwerkje destijds, alle vier, alhoewel uiteraard in verschillende gradaties. Ga er maar aan staan, om die vibe van Craven er in te krijgen, dat is net als de vibe van Carpenter of Spielberg of Romero etc in een film te krijgen terwijl je......"
Reboots 'Hellraiser' en 'Scream' op komst?
"...1. Ik heb twijfel bij de schuld vanwege het feit dat het in Amerika common nature is geworden om mensen uiteindelijk te gaan aanklagen voor miljoenen, dit is de eerste stap naar zo een miljoenen claim, verzin laster en slikt het publiek dat, dan kan......"
Trailer choquerende Michael Jackson-docu 'Leaving Neverland'

laatste ratings

Devenace heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Devenace heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.