FTNeo Avatar

FTNeo

Laatste reviews

FTNeo heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Black Panther was verrassend goed. Dit zat em bij mij voornamelijk in de setting en de muziek. Ook wist ik weinig af van het personage, dus had ik geen hoge verwachtingen. Captain Marvel. Tja. Niet mijn ding. Personage is slecht neergezet, het verh......"
Hoe Disney Marvel-baas overrulede na dwarsbomen 'Black Panther' en 'Captain Marvel'
"...Vrijwel eens met Peter. 1 Jurassic Park 2 Jurassic Park: The lost world 3 Jurassic World 4 Jurassic Park III 5 Jurassic Park: Fallen kingdom (Puur door het gedeelte vanaf dat iedereen van het eiland af is en de intro van Indominus)..."
Sam Neill en Laura Dern terug in 'Jurassic World 3'!
"...Leuke actie van Brie met deze prijs voor verder een zwaar overrated film. Is werkelijk niets aan die film wat memorabel is naar mijn mening. Hij scoorde bij mij een plek in de onderste regionen van de MCU films. Die film heeft nu genoeg aandacht gek......"
Mooi moment MTV Awards: Brie Larson geeft prijs beste vechtscène aan stuntvrouwen 'Captain Marvel'
"...Serieus mjjgor? "Mega vette Godzilla 2"? Wilde eigenlijk niet reageren, maar... are you f*cking kidding me? Wat een bagger film was dat man. Veel te bombastisch. Zonde van iedere cent die er aan besteed wordt om te bekijken.<br> <br> En je kritiek ov......"
POLL: Welke is beter: Avengers: Endgame of Avengers: Infinity War?
"...Introductie Captain Marvel had inderdaad beter gekund. De Post-credit scene van Capt. Marvel had uitgebreider in Endgame voor mogen komen. Nu is het gevoel, dat ze er ineens is. Ook had ik willen weten hoe zij heeft weten te bepalen waar Tony en Nebu......"
Discussie: Wat zou jij aan 'Avengers: Endgame' willen veranderen?

laatste ratings

FTNeo heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

FTNeo heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.