CorneelVf Avatar

CorneelVf

Laatste reviews

CorneelVf heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...@Ang3l @Decepticon Dat moet je dan blijkbaar toch even aan Sony uit gaan leggen. Misschien hebben hun marketeers een duidelijk verschil opgemerkt in populariteit van de cartoonreeks versus live-action? Uit het bronartikel: [quote]While Sony has fina......"
Sony verkoopt té riskante 'Masters of the Universe'-film misschien aan Netflix
"...@Timothy Daarom staat er ook dat ze *buiten* het VK minder bekend zijn. Daarbinnen natuurlijk wel, maar ik zou Dawn French (hoe grappig ze ook is) niet omschrijven als een actrice die het goed doet in Hollywood. ;)..."
Kenneth Branaghs Hercule Poirot keert terug met absolute sterrencast in 'Death on the Nile'
"...Benieuwd of ze ook buitenopnames gaan maken in Londen. Opmerkelijk wel, zowel James Bond als Ethan Hunt als Tenet filmen dan in de UK!..."
Opnamelocaties 'Mission: Impossible 7' bekend
"...Verdient-ie een nominatie of zelfs de Oscar? Misschien wel, ja. Maar ik kan me echt niet voorstellen dat RDJ een nominatie krijgt. Misschien zegt dat meer over de Academy dan over zijn acteerprestatie, maar c'est la vie...."
Waarom Robert Downey Jr. een Oscar verdient voor 'Avengers: Endgame'
"...@Timothy Daar heb je inderdaad een punt! Het zou me alleen verbazen als ze dat ook gaan doen, het lijkt me dat Disney op z'n eigen feestje geen zin heeft om over iets te spreken dat ook maar een klein beetje beladen is......"
Deze Disney-panels volg je live vanaf D23!

laatste ratings

7,3
Girl (2018)
Girl (2018)

watchlist