HaagseTVJunkie Avatar

HaagseTVJunkie

"Life is like a dance"

Laatste reviews

HaagseTVJunkie heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Ik voorspel dat bedrijven zoals Netflix, Amazon en overige streaming diensten over 10 jaar niet meer bestaan in de huidige vorm. Een film meerdere malen over de kop gaat, van bioscoop inkomsten tot licenties om de film af te spelen. De licenties......"
Netflix zet groots in bij aankomende streamingoorlog
"...Coola, Sta absoluut niet achter de mening van Scorsese maar niet iedereen heeft het breed en kan meerdere malen per maand naar de bios gaan of gewoon een jaar abbo voor de bios kopen. Je kan geld maar een keer uitgeven. Hierdoor zullen andere genres......"
'Iron Man'-regisseur over aanhoudende Marvel-kritiek van Scorsese en Coppola
"...eltorro, Holy shit... Batman Uit 1989 op nr 2 in Amerika / nr. 10 wereldwijd. Kan je nagaan dat die op nr.1 alle tijden voor DC zou staan en blijven staan als buiten Amerika en West-Europa dezelfde aantal bioscopen stonden als in 2019...."
De tien best scorende DC-films!
"...Coola, Tja dat is het nadeel als je zoals mij weigert trailers te bekijken. (8 van de 10 trailers laten alle leuke stukjes van de film zien). Maar hartelijk dank voor de uitleg...."
Geweldig openingsweekend voor 'Jumanji: The Next Level' verwacht
"...Popcultuurfreak, Het is controversieel om je te bemoeien met de binnenlandse politiek van een andere staat. Maar we leven in een andere tijd blijkbaar. Bijvoorbeeld, de Marokkanen in Nederland gaan in de nabije toekomst protesteren omdat ze weer he......"
Verkeert 'Mulan' (een van de duurste films óóit) in de problemen?

laatste ratings

HaagseTVJunkie heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

HaagseTVJunkie heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.