HaagseTVJunkie Avatar

HaagseTVJunkie

"Life is like a dance"

Laatste reviews

HaagseTVJunkie heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...eltorro, Holy shit... Batman Uit 1989 op nr 2 in Amerika / nr. 10 wereldwijd. Kan je nagaan dat die op nr.1 alle tijden voor DC zou staan en blijven staan als buiten Amerika en West-Europa dezelfde aantal bioscopen stonden als in 2019...."
De tien best scorende DC-films!
"...Coola, Tja dat is het nadeel als je zoals mij weigert trailers te bekijken. (8 van de 10 trailers laten alle leuke stukjes van de film zien). Maar hartelijk dank voor de uitleg...."
Geweldig openingsweekend voor 'Jumanji: The Next Level' verwacht
"...Popcultuurfreak, Het is controversieel om je te bemoeien met de binnenlandse politiek van een andere staat. Maar we leven in een andere tijd blijkbaar. Bijvoorbeeld, de Marokkanen in Nederland gaan in de nabije toekomst protesteren omdat ze weer he......"
Verkeert 'Mulan' (een van de duurste films óóit) in de problemen?
"...Er zijn hele volksstammen die films van Adam Sandler geweldig vinden en dat is hun goed recht. Het witte doek is voor iedereen en dan bedoel ik ook iedereen. Ik mis een reactie dat de pijn waarschijnlijk zit in bij de omzet. Als je kan investeren in......"
Ook Natalie Portman reageert op Scorsese's en Coppola's kritiek op Marvel
"...Was het niet de hele bedoeling van die bowlingbal op de Jumanji Spelcomputer dat er echt geen vervolg meer komt? ..."
Geweldig openingsweekend voor 'Jumanji: The Next Level' verwacht

laatste ratings

HaagseTVJunkie heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

HaagseTVJunkie heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.