Bappi Avatar

Bappi

"Let’s go to The movies!"

Laatste reviews

Bappi heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Wat is dit voor maatschappij aan het worden? Het Westen lijkt wel af te steven op een totalitair, fascistisch regime waarin politiek correctheid de norm wordt. Ik voel me soms onderdeel van de Matrix of zitten we allemaal in The Truman Show? Stappen......"
Meerdere ongepaste scènes verwijderd uit 'Gooische Vrouwen 2'
"...Ik zou het leuk vinden als al die streamingsdiensten onderdeel zouden worden van één grote servicedienst waarin alle films te zien zijn die ooit gemaakt zijn. Zoiets als thuisbezorgd.nl..."
Disney+ is niet langer gratis te proberen
"...De titel van het artikel suggereert dat we uitgelegd krijgen wat Nolan precies bedoeld, maar het antwoord is: “maar inversie is het idee van materiaal waarvan de entropie omgekeerd is dus het draait achteruit door de tijd, ten opzichte van ons," Nu......"
Christopher Nolan legt 'Time Inversion' in 'Tenet' uit!
"...Of... blijf gewoon af van de schepping, evolutie of hoe je het ook wil noemen. Kippen met een staart en tanden? Dat is geen kip meer, maar een gedrocht!..."
'Jurassic Park' in het echt? Dinosaurussen in 2025 terug op de wereld?
"...@Frietgezicht “Kijk mensen hier weleens media waarin nieuws voorkomt? Op1, Beau, nieuwsuur, een vandaag.. of echt alleen maar films?” Beste Fried, daarom zitten we hier toch op FT? Alleen film gerelateerde topics toch? Hoewel er meer reacties komen o......"
FT off-topic woensdag 17 juni

laatste ratings

Bappi heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Bappi heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.