nkwant Avatar

nkwant

Laatste reviews

nkwant heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Het ov is nog steeds voor alle reizigers. In de laatste persconferentie is niks gezegt over alleen noodzakelijke reizen. Wel moet je je een mondkap op tijdens je hele reis. Dus je kunt gewoon naar de bioscoop reizen alleen het filmaanbod is mager en......"
Nieuwe coronamaatregelen: Bioscopen blijven open, maar...
"...Groot gelijk dat Disney Soul niet naar de bioscoopzaal brengt waar maar 30 mensen inmogen en waar het caronavirus welig tiert. Dan maar naar de thuisbioscoop (Disney+). Maar let op. Maximaal 4 personen en 1 film per avond...."
Europese bioscopen zijn flink boos op Disney
"...Waarom Tenet niet gewoon op DVD/Blueray en Streamingdiensten verkopen/verhuren zodat deze in je thuisbioscoop gekeken kan worden. Wat maakt het filmmakers nu uit of je aan de bioscoop betaald of in de winkel voor je dvd of blueray. Met een mondkapje......"
'Tenet' alleen met mondkapje op te zien in Amerikaanse bioscopen
"...2e pinksterdag geweest naar Onward in Leidsche Rijn. Wat meteen opviel was hoe veel beter het beeld was ten opzichte van mijn thuisbioscoop waar ik het 2 maanden mee moest doen. En natuurlijk niet alleen beter maar ook groter beeld...."
Hoe is het voor jou om weer naar de bioscoop te gaan?
"...Leuk dat ze weer open gaan, maar ze draaien oude films zo als Harry Potter, Bloodshot, Black Phanter en Grease die ik thuis op DVD heb. Dan is het grote scherm de enige meerwaarde om naar de bioscoop te gaan...."
Lege bioscopen raken snel uitverkocht (maar is dat voldoende?)

laatste ratings

nkwant heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

nkwant heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.