TheGuardian Avatar

TheGuardian

Laatste reviews

TheGuardian heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Maac, prima hoor. Ik begrijp je wel. Master of Films, ha, analyseren nog wel. Lol. Het ga je goed kerel<img src="/img/smilies/bier.gif" alt="Smiley face" style="all: unset;" width="15" height="15">..."
Eerste trailer 'Fast & Furious 9'!
"...Hahaha, de reacties, wat een grote grap. De communitie van FilmTotaal in a nutshell...Maac weer met z'n 'bij films moet je nadenken, ik ben te intelligent voor dit soort dingen'(is je recht natuurlijk, dus no hard feelings<img src="/img/smilies/smile......"
Eerste trailer 'Fast & Furious 9'!
"...Aah, wat is de nieuwswaarde van dit artikel ook alweer? Juist, niks. Behalve dat het de gewoonlijke clicks and reacties opbrengt. Als het nou een Captain Marvel artikel was dat nog echte nieuwswaarde was...oke. Maar dit is weer eens de zoveelste luie......"
Captain Marvel grapt over filmhaters in 'Avengers' comic
"...Mav Damian, als Filmtotaal wat extra clicks wil, dan maken ze een onzinnig artikel over Captain Marvel of Brie Larson om extra clicks en de gewoonlijke negatieve reacties uit te lokken. Een paar voorbeeldjes: 'Larson wil een film met alleen vrouwen'......"
De slechtste film van 2019?
"...Ik vind wel komisch en ook typisch dat FilmTotaal moet vermelden dat Brie Larson een all-femalefilm wil, en niet dat Elizabeth Olsen en Scarlett Johansson hetzelfde zeiden deze week. Dan zouden jullie dat ook wel kunnen vermelden. Ik snap het, Brie L......"
Krijgen Captain Marvel en Valkyrie de eerste lesbische relatie in het MCU?

laatste ratings

TheGuardian heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

TheGuardian heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.