TheGuardian Avatar

TheGuardian

Laatste reviews

TheGuardian heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...TheWatcher. Nee hij heeft gewoon een rare obsessie met Brie Larson. Als je naar oude berichten van filmtotaal over de eerste Captain Marvelfilm gaat kijken(voornamelijk die van 2018) dan zie dat hij juist degene was die erg naar die film uitkeek en......"
'Marvel Studios werkt aan ruimtecrossover 'Annihilation''
"...Maac, prima hoor. Ik begrijp je wel. Master of Films, ha, analyseren nog wel. Lol. Het ga je goed kerel<img src="/img/smilies/bier.gif" alt="Smiley face" style="all: unset;" width="15" height="15">..."
Eerste trailer 'Fast & Furious 9'!
"...Hahaha, de reacties, wat een grote grap. De communitie van FilmTotaal in a nutshell...Maac weer met z'n 'bij films moet je nadenken, ik ben te intelligent voor dit soort dingen'(is je recht natuurlijk, dus no hard feelings<img src="/img/smilies/smile......"
Eerste trailer 'Fast & Furious 9'!
"...Aah, wat is de nieuwswaarde van dit artikel ook alweer? Juist, niks. Behalve dat het de gewoonlijke clicks and reacties opbrengt. Als het nou een Captain Marvel artikel was dat nog echte nieuwswaarde was...oke. Maar dit is weer eens de zoveelste luie......"
Captain Marvel grapt over filmhaters in 'Avengers' comic
"...Mav Damian, als Filmtotaal wat extra clicks wil, dan maken ze een onzinnig artikel over Captain Marvel of Brie Larson om extra clicks en de gewoonlijke negatieve reacties uit te lokken. Een paar voorbeeldjes: 'Larson wil een film met alleen vrouwen'......"
De slechtste film van 2019?

laatste ratings

TheGuardian heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

TheGuardian heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.