Jlin Avatar

Jlin

Laatste reviews

Jlin heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Inderdaad, te veel amerikaans nieuws, Nederlandse media, moet over Nederland schrijven en in NL is niets verdwenen. Doe betere reseach en neem niet klakkeloos uit de vs óver..."
Disney+ groeit keihard dit jaar
"...Gelukkig besloot Disney wijs en verstandig. Hoofdpersonages die Homoseksueel zijn in star wars lijkt me vrij gevaarlijk, in de wereld buiten het westen is dit niet gewenst..."
Walt Disney-bazen tegen liefdesrelatie Finn en Poe in 'Star Wars: The Rise of Skywalker'
"...Parisan,vooral doen, de tweede keer beviel de film me veel beter,sterker ben momenteel erg emotioneel over het offer van je weet wie ik bedoel als je de film hebt gezien, het doet me meer dan Anakins opoffering in EPVI..."
Nederlandse bioscoopgangers verdeeld over 'Star Wars: The Rise of Skywalker'
"...Heb de film gisteravond gezien, maar door de vele gebeurtenissen vlak achter elkaar moet ik de film nogmaals gaan kijken, iets wat ik morgenmiddag ga doen. Heb momenteel een gemengd gevoel over die film, vind het een middelmatige film. Wat ben ik bli......"
'Star Wars: The Rise of Skywalker' bijna de meest zwak ontvangen 'Star Wars'-film ooit
"...In de loop van vandaag heb ik hem ook gezien. Hopelijk is het een topper, na het debacle van Episode VIII. Verwacht veel van J.J. kan Episode VII erg waarderen,ook de eerder genoemde film Solo:A Star Wars Story trouwens. The Mandolorian vind ik hele......"
Star Wars: The Rise of Skywalker

laatste ratings

Jlin heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Jlin heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.