Cinestar Avatar

Cinestar

Laatste reviews

Cinestar heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Ik had al voor een jaar betaald. En die kleine van mij vind de kinderseries hartstikke leuk om te kijken. Ik, it te wachten tot ziggo een apart kanaal gaat krijgen dan hoef ik mijn Xbox niet meer aan te doen. ..."
Mensen zeggen hun Disney+-abonnement op nu 'The Mandalorian' voorbij is
"...Ik had bij deze film geen enkel moment dat ik dacht wow. Wat het dichtste in de buurt kwam was het begin dat de star destroyers uit de grond kwamen. Er zitten gewoon teveel plot holes in deze film. Het werd hierboven al gezegd. Dingen lijken zomaar u......"
J.J. Abrams is het eens met kritiek op 'Star Wars: The Rise of Skywalker'
"...Kunnen we niet afspreken dat het eerstvolgende nieuws over dit onderwerp de release datum is van de Snyder cut. En oh ja als darkside er niet in zit dan laat maar hange ????..."
Hooguit 10% van Snyder Cut is te zien in 'Justice League'
"...Moonknight kan misschien net zo'n grote mindfuck worden als legion. Best wel enthousiast over deze berichten van Disney plus. Ik vraag me af of ze voor origin story's gaan of dat ze er meteen induiken en het aan ons overlaten. ..."
Marvel maakt Phase 4 nog groter!
"...Dit is zakelijk gezien een grove fout van sony. Zij kunnen geen films maken die meer dan een miljard opleveren. Ik snap dat Disney iets meer wil verdienen dan alleen aan het speelgoed rondom Spiderman maar je hebt ook zoiets als je fans niet teleurst......"
Het gevecht om 'Spider-Man': waarom Sony denkt dat ze Kevin Feige en Marvel niet meer nodig hebben

laatste ratings

Cinestar heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Cinestar heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.