SilverSoonCoon Avatar

SilverSoonCoon

Laatste reviews

SilverSoonCoon heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Begin was goed, daarna teveel een actiefilm en wat ongeloofwaardige stukken. Het acteertalent van sommigen was ook niet naar huis te schrijven en de muziek matchte ook niet vond ik. Geef het 3 sterren. ..."
Da 5 Bloods [Netflix]
"...Zojuist gezien, wat een matige film zeg. Grappen zijn niet leuk en het acteren is van een bedenkelijk niveau... En inmiddels hebben we wel eens gezien dat de 'oudjes' moeite hebben met modernere technieken en hoe bepaalde zaken gaan. ..."
Bad Boys for Life
"...De trailer gat mij het idee dat het vol zat met grappige, korte scenes zoals met die bazooka, maar dat waren echt maar kleine stukken in de film. De rest is veel rustiger, bijna 'normaal' en met minder gekke humor. Desalnittemin een leuke film, maar......"
Jojo Rabbit
"...Ik ben een enorme filmliefhebber en kan QT zo nu en dan waarderen (Inglorious Bastards is 1 van m'n favo films), maar ik vond het eerlijk gezegd soms wat saai en het zat geen lijn in. Ja, het ziet er mooi uit, goede acteurs en ik snap de insteek maar......"
Once Upon A Time... In Hollywood
"...Toch zou het leuk zijn geweest als het een duidelijk einde zou hebben. Film was mooi maar vervolg van hoe verder en hoe het echt eindigd zou ook wel eens leuk zijn...."
Light of My Life

laatste ratings

SilverSoonCoon heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

SilverSoonCoon heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.