SilverSoonCoon Avatar

SilverSoonCoon

Laatste reviews

SilverSoonCoon heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Best een toffe film, maar niet echt met bijzondere verrassingen eigenlijk. En ik word soms een klein beetje moe van al die Christelijke zooi in films, ook al nemen ze het hier een beetje op de hak. ..."
The Devil All the Time [Netflix]
"...Zojuist gezien en echt een fijne film om te zien. Scherpe humor, lekker hard af en toe en hij speelt zijn rol echt goed. 2,5u lang had niet per se gehoeven maar zeker wel 4 sterren waard. Al had ik stiekem op iets meer emo gehoopt, maar vooruit. ..."
The King of Staten Island
"...Begin was goed, daarna teveel een actiefilm en wat ongeloofwaardige stukken. Het acteertalent van sommigen was ook niet naar huis te schrijven en de muziek matchte ook niet vond ik. Geef het 3 sterren. ..."
Da 5 Bloods [Netflix]
"...Zojuist gezien, wat een matige film zeg. Grappen zijn niet leuk en het acteren is van een bedenkelijk niveau... En inmiddels hebben we wel eens gezien dat de 'oudjes' moeite hebben met modernere technieken en hoe bepaalde zaken gaan. ..."
Bad Boys for Life
"...De trailer gat mij het idee dat het vol zat met grappige, korte scenes zoals met die bazooka, maar dat waren echt maar kleine stukken in de film. De rest is veel rustiger, bijna 'normaal' en met minder gekke humor. Desalnittemin een leuke film, maar......"
Jojo Rabbit

laatste ratings

SilverSoonCoon heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

SilverSoonCoon heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.