SilverSoonCoon Avatar

SilverSoonCoon

reacties (10)

 • Best een toffe film, maar niet echt met bijzondere verrassingen eigenlijk. En ik word soms een klein beetje moe van al die Christelijke zooi in films, ook al nemen ze het hier een beetje op de hak.

  als reactie op de recensie The Devil All the Time [Netflix]

 • Zojuist gezien en echt een fijne film om te zien. Scherpe humor, lekker hard af en toe en hij speelt zijn rol echt goed. 2,5u lang had niet per se gehoeven maar zeker wel 4 sterren waard. Al had ik stiekem op iets meer emo gehoopt, maar vooruit.

  als reactie op de recensie The King of Staten Island

 • Begin was goed, daarna teveel een actiefilm en wat ongeloofwaardige stukken. Het acteertalent van sommigen was ook niet naar huis te schrijven en de muziek matchte ook niet vond ik. Geef het 3 sterren.

  als reactie op de recensie Da 5 Bloods [Netflix]

 • Zojuist gezien, wat een matige film zeg. Grappen zijn niet leuk en het acteren is van een bedenkelijk niveau... En inmiddels hebben we wel eens gezien dat de 'oudjes' moeite hebben met modernere technieken en hoe bepaalde zaken gaan.

  als reactie op de recensie Bad Boys for Life

 • De trailer gat mij het idee dat het vol zat met grappige, korte scenes zoals met die bazooka, maar dat waren echt maar kleine stukken in de film. De rest is veel rustiger, bijna 'normaal' en met minder gekke humor. Desalnittemin een leuke film, maar...

  als reactie op de recensie Jojo Rabbit

 • Ik ben een enorme filmliefhebber en kan QT zo nu en dan waarderen (Inglorious Bastards is 1 van m'n favo films), maar ik vond het eerlijk gezegd soms wat saai en het zat geen lijn in. Ja, het ziet er mooi uit, goede acteurs en ik snap de insteek maar...

  als reactie op de recensie Once Upon A Time... In Hollywood

 • Toch zou het leuk zijn geweest als het een duidelijk einde zou hebben. Film was mooi maar vervolg van hoe verder en hoe het echt eindigd zou ook wel eens leuk zijn.

  als reactie op de recensie Light of My Life

 • Vroeger waren tekenfilms engels en zo heb ik toen veel van geleerd. Afijn, Gemini Man schijnt bagger te zijn (trailer liet ook weer teveel zien) en ja, Addams Family. Leuk..

  als reactie op het artikel Opnieuw wereldwijde topscore voor 'Joker'!

 • meanrat, klopt. Maar alsnog wel zeer knap.

  als reactie op het artikel Sam Mendes toont werkwijze in achter-de-schermen video '1917'

 • Ik ben een enorme fan van onder andere 'space'-films, dus vond dat absoluut mooi om te zien (het is inderdaad geen Gravity of Interstellar), maar het trage tempo was soms een beetje gaapverwekkend. Verhaal miste een echte climax, maar misschien had i...

  als reactie op de recensie Ad Astra