MatrixFX Avatar

MatrixFX

Laatste reviews

MatrixFX heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Rescue in Endgame? Vind dat ze het toch zwaar hebben verknalt met deze personage. Boeit mij niet dat ze in een Iron-man pak past, was meer nieuwsgierig naar haar 'mutant' krachten die ze haar hebben opgedrongen in Iron Man 3. Vindt het toch een bela......"
Gwyneth Paltrow stopt als Marvel-heldin Pepper Pots a.k.a. Rescue
"...Zou een leuke aanvulling zijn. Cap die de Stones terugbrengt. Confrontatie met red skull. Vergeet ook niet dat hij ook Mjolnir meenam terug in de tijd maar die Was er niet meer bij verouderde Cap. Leuk verhaal om in 1 of 2 seizoenen uit te werken...."
Terugkeer Captain America zou einde 'Avengers: Endgame' wat belachelijk maken
"...Ben het niet eens met al die namen. Maar als Gollum kan winnen, dan toch zeker minimaal RdJ! Als een acteur/actrice er voor kan zorgen dat de kijker helemaal meeleeft met de personages hebben ze wat mij betreft overtuigende en geweldige acteerwerk ge......"
Marvel besluit vrijwel alle acteurs van 'Avengers: Endgame' in te zenden voor Oscars!
"...Net terug uit de bios. Snap de ophef maar vind toch dat media het flink heeft opgeblazen. Heb wel heftigere scènes gezien of gehoord die een maatschappelijk belang hebben. Maar wil deze film niet tekort doen. Acteerwerk van Phoenix zeker van het hoog......"
Joker

laatste ratings

MatrixFX heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

MatrixFX heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.