ThaBEN Avatar

ThaBEN

Laatste reviews

ThaBEN heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Ik vind over the top actie niet erg, maar die scène met dat vliegtuig en dat slingeren aan die kabel doen het laten lijken alsof de franchise een parodie van zichzelf is geworden...."
De grote verrassingen uit de 'Fast & Furious 9' trailer
"..."Welke vind jij beter: The Phantom Menace of The Rise of Skywalker?" Dat is hetzelfde als vragen "Wil je wel of geen boter op je broodje poep?"..."
'The Rise of Skywalker' nu slechter dan 'The Phantom Menace'
"..."Redelijk vergeten personage" en noemt vervolgens een van de meest opvallende personages uit de gehele trilogie zowel in uiterlijk, manier van spreken, accent en karakter. Ik haat clickbait titels...."
Redelijk vergeten personage komt terug in 'Matrix 4'
"...Maar waarom zien we een Tobey Maguire / Sam Raimi Spider-Man in plaats van Tom Holland @2:09 in de trailer? Feit ook dat dit shot nadrukkelijk in de trailer zit doet mij vermoeden dat dit een grote betekenis heeft. Live action Spider-verse confirmed?......"
Eerste trailer Marvel-film 'Morbius' met enorme 'Spider-Man: Homecoming' connectie!
"...Ik krijg een beetje genoeg van al die verschillende versies van films. Dit maakt het bekijken van films in de bios steeds minder aantrekkelijk. Vroeger kwam zo een versie pas enkele jaren later uit. Nu worden ze al aangekondigd terwijl de films nog i......"
Extra lange 'Once Upon a Time in Hollywood' komt eraan

laatste ratings

ThaBEN heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

ThaBEN heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.