Salasander_170917 Avatar

Salasander_170917

Laatste reviews

Salasander_170917 heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...In de film Doctor Strange geeft ze aan niet verder in de toekomst te kunnen kijken dan het moment dat ze sterft. Dit is na de eerste Avengers-film en voor Avengers: Infinity War. Aangezien ze dus wel heeft kunnen zien dat de Avengers New York zouden......"
Nieuw plotgat ontdekt in Marvels 'Avengers: Endgame'
"...Maar Disney ontkent dus ook niet deze techniek gestolen te hebben. Gewoon betalen Disney, anders moet je maar 1 van je Monopoly kaartjes omdraaien als je het niet kunt betalen......"
Disney, Fox en andere filmstudio's aangeklaagd om copyright-schending
"...Ze zijn (nog) niet bevestigd. Wie weet willen ze zelf de hype gaan opbouwen en hebben deze geruchten hun pr-stunt wat verziekt. Punt blijft, als ze dit doen, kunnen ze er goud geld mee verdienen! En sinds Sony en Disney dat met de eerste Spiderman va......"
Helaas: Die mooie 'Spider-Man'-geruchten kloppen niet
"...Ik denk dat mysterio juist wel uit het Multiverse komt en Quentin Beck juist een verhaal is om Peter Parker zo ver te krijgen dat hij zijn vermomming vrijgeeft, en dat wij als publiek juist ook denken dat hij gewoon een man met technische snufjes was......"
Dit is 'Spider-Man's schurkenteam Sinister Six in het Marvel Cinematic Universe
"...Kan ik in de toekomst kijken? Is dit een Déja vu? of heb ik al eerder een trailer van deze film gezien? Oh wacht, de film is gewoon vertraagd vanwege corona... Beetje vaag artikel, alsof dit een nieuw aangekondigde film is. ..."
Gave nieuwe beelden Ryan Reynolds' 'Free Guy'

laatste ratings

Salasander_170917 heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Salasander_170917 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.