ManWithHarmonica Avatar

ManWithHarmonica

Laatste reviews

ManWithHarmonica heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Nu, dát is een volledige titel. De vorige keer dat ik me verlekkerde op één van jullie gesuggereerde 'kneitergoeie' films, het vat popcorn in huis haalde en me aan het cola-infuus stak, bleek de prent helemaal niet te bestaan in het.. Belgische Netfl......"
Netflix Top-3: Naar deze films keek Nederland dit weekend massaal
"...Reign of Fire inderdaad. Snap niet waarom dat die steeds neergesabeld moet worden. Heerlijk B-filmpje (maar de show wordt wel vooral gestolen door Matthew McConaughey)...."
De beste film van Christian Bale is 'The Dark Knight', en zijn slechtste is...
"...Eerst Locke zien want enkel Overlord haalt deze film aan. Dus ik vermoed dat er een aantal onder jullie hem niet gezien hebben want dan was deze wel meermaals naar boven gekomen volgens mij...."
De beste film van Tom Hardy is 'Mad Max: Fury Road' en zijn slechtste is...
"...Metoo is aan het doorslaan. Wat begon als een oprechte aanklacht, begint stilaan heel zwart-wit te worden met totalitaire trekjes. Nuance is soms ver zoek. Vergeet ook niet dat het fenomeen in die sector is ontstaan dankzij het zieke gedrag van sommi......"
Oproep tot boycot 'Aquaman 2' na ontslag Johnny Depp
"...Elke Hanksfan of liefhebber van oorlogsfilms dan maar aan de Apple TV+? En maar best via een video- en audioinstallatie van een paar ruggen? Komaan mensen.. ..."
Tom Hanks is er kapot van dat 'Greyhound' direct op Apple TV+ uitkomt

laatste ratings

ManWithHarmonica heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

ManWithHarmonica heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.