PHG16 Avatar

PHG16

Laatste reviews

PHG16 heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Ergens ben ik blij dat niet 1917 de Oscar voor Beste Film gewonnen heeft. Vond die film niet goed genoeg om die prijs te winnen. Zelfs de prijs voor Cinematografie die ze wonnen had ik liever naar Jarin Blascke (The Lighthouse) zien gaan. Laatstgenoe......"
Oscars 2020: Dit zijn de grote winnaars en de opvallende verliezer!
"...Als er mensen zijn die zeggen dat 1917 de beste oorlogsfilm is ooit, dan zeg ik dat smaken verschillen. En dat goede smaken nog meer verschillen. Ik kan zo 5 oorlogsfilms opnoemen die in mijn ogen beter waren (waaronder Apocalyps Now, Platoon en Path......"
Deze topfilms maken vanavond kans op de Oscar voor beste film!
"...Voor mij mag die Oscar naar een andere film gaan. Na alles wat ik hoorde en las over 1917 was ik erg benieuwd naar die film. Vond het zwaar tegenvallen. Het verhaal was dun en de "one-camera-movement" opzet leidde heel erg af vond ik. Ik heb Sam Mend......"
Oorlogsfilm '1917' pakt opnieuw prijzen: is een Oscar de volgende?
"...Goede film, boeiend verhaal en een sterke rol van Mark Ruffalo. Ik ben blij dat er in deze jaren van almaar durende Marvel kwelling ook nog af en toe ruimte is voor films waarin de tijd genomen wordt om een goed verhaal te vertellen. Zo blijkt maar w......"
Dark Waters

laatste ratings

PHG16 heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

PHG16 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.