Rico Blico Avatar

Rico Blico

"In complete Darkness we are all the same, its only our knowledge and wisdom that seperate us, dont let your eyes decieve you. J.J."

Laatste reviews

Rico Blico heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...@ rich art, ben het helemaal met je eens. Dit hebben ze ook met Mulan gedaan. En heb begrepen dat je toen rond €15 extra moest betalen voor het zien op Disney+ . Toon hem dan maar in de bioscoop dachten vele waardoor Disney+ sowieso derving had. Ge......"
Europese bioscopen zijn flink boos op Disney
"...Drie sterren? deze film sloeg nog wal nog kant. Het begon enigszins spannend tot dat er fouten scene 's in kwamen waardoor de kwaliteit van de film ineens naar 0,0 daalde. Kijk ik nou naar een vage actie of een slechte comedy film? totaal niet biosco......"
Line of Duty
"...Ik ben er helemaal geen echte fan van, maar ik heb op mijn manier genoten van deze film! was het bijzonder nee, de speciale effecten die waren wel goed. TJa af en toe mag er wel een film uitkomen die al zeven of meer sequels heeft gehad, al is het......"
"Krankzinnig dat mensen een 'Terminator: Dark Fate'-vervolg willen"
"...En ik ben er één van die ze pijn hebben gedaan. De bioscoop was tjokvol, naar mate de 20 minuten voorbij gingen zagen we mensen weg gaan, uiteindelijk waren we met 25 man in de zaal ( wat nog veel is voor zo'n slechte film) het was werkelijk te pijnl......"
Tóch nog een prijs voor de kat-astrofale mislukking 'Cats'

laatste ratings

5,4
Unhinged (2020)
Unhinged (2020)

watchlist

Rico Blico heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.