Deadalus-SG Avatar

Deadalus-SG

Laatste reviews

Deadalus-SG heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Jammer, heel jammer.... was toen een topserie, in ieder geval de eerste 8 seizoenen, Atlantis ook, alhoewel Universe wat tegenviel......."
Poging 'Stargate'-franchise terug te brengen mislukt
"...Die van Sam Smith vond ik eigenlijk wel goed..... Deze weet ik nog niet. Moet ik wat vaker horen denk ik, maar als de stemming van dit lied ook de stemming van de film weergeeft, wordt het geen vrolijke boel. Zie wel uit naar deze film...."
Daar is hij dan: De officiële titelsong voor Bond 25 'No Time To Die'!
"...Verticaal gefilmd? Wat moet ik me daar bij voorstellen dan? Bedoeld voor kijken op telefoon in verticale stand? Dat is toch achterlijk,.... waarom zou je dat doen? Kun je hem gelijk alleen op de telefoon kijken.... je kunt toch ook gewoon horizontaal......"
'Wanted'-regisseur maakt eerste verticaal opgenomen film 'V2: Escape From Hell'
"...Dank, zal er eens wat gaan kijken. Ben nog niet zo thuis in de kleinere films, maar wil wel eens wat anders zien dan de blockbusters... kijken of dat bevalt......."
Eerste blik op 'The Batman' met Robert Pattinson in pak!
"...Oeh, wauw. Ik wordt er stil van, ook al zie je niet heel veel.... @MasterOfFilms. Eerlijk gezegd beoordeelde ik hem daar nog wel op. Heb nog niet veel nieuw werk van hem gezien, maar zal wat schade inhalen. The Lighthouse heb ik op USB staan, maar m......"
Eerste blik op 'The Batman' met Robert Pattinson in pak!

laatste ratings

Deadalus-SG heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Deadalus-SG heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.