Deadalus-SG Avatar

Deadalus-SG

Laatste reviews

Deadalus-SG heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Ik vond Casino Royal een goede reboot na alle overdreven Pierce Brosnan films. Dus die mag idd in het lijstje. Dan blijven alle Sean Connery films over, dat is toch de "echte" Bond in mij ogen. Licence to Kill van Timothy Dalton mag er van mij ook in......"
De 5 beste films in de James Bond-filmreeks
"...Blij mee dat ze de nieuwe series als basis voor nieuwe films gaan hanteren en stoppen met het Kelvin-universum.... maar het is denk ik iets te vroeg om Discovery al naar het grote scherm te halen.... blijf nog maar een tijdje series maken... vond Pic......"
'Star Trek: Discovery' gaat een film krijgen!
"...Kende het verhaal voornamelijk van de games.... Dune2000, geweldig.... maar heb in aanloop naar deze film maar eens het boek gekocht en net uit. Echt geweldig verhaal.... en deze foto's doen recht aan mijn beeld uit het boek. Ziet er goed uit... ..."
Veel gave foto's uit tweeluik 'Dune' - de topfilm van 2020?
"...Nee, nee.... niet rebooten, niet met TOS en ook niet met TNG.... ik wil neuwe verhalen, nieuwe personages... laat het maar even bij de series nu, Discovery en Picard vond ik beiden goed... ga daar maar even mee door en zoek daaruit eem goede basis vo......"
Hoe gaat het eigenlijk met 'Star Trek 4'?
"...Dat overdrijven in titels, subtitels en het artikel zelf begint inderdaad best wel irritant te worden. De superlatieven worden steeds groter en om dat te overtreffen worden ze nu ook al gestapeld... op serietotaal zag ik al een artikel over een poste......"
Blunder ontdekt in Marvel-film 'Doctor Strange'

laatste ratings

Deadalus-SG heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Deadalus-SG heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.