Lurking metafan Avatar

Lurking metafan

Laatste reviews

Lurking metafan heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Damn! Ik vond de 1e Mortal Kombat film al heerlijk genieten (de 2e een stuk minder), maar dit ziet er al verschillende levels beter uit. Staat op mijn must-see list, heerlijk popcorn vermaak :-D..."
Bikkelharde 7 minuten durende openingsscène 'Mortal Kombat' met Sub-Zero en Scorpion online te zien
"...Whoa! Dat lijkt er meer op alsof iemand een monster uit Lovecraft's Cthulhu mythos als huisdier heeft geadopteerd O_O..."
Marvel komt met bizarre hoofdloze sidekick in 'Shang-Chi'
"...What the hell, waarom pak ik eigenlijk allemaal andere voorbeelden: Star Trek deed de vorige eeuw in feite al niet anders, met alle films en tv-series uit de jaren '80-'90 die zich allemaal in dezelfde shared universe afspeelden en vaak genoeg karakt......"
Streaming maakt einde aan kloof tussen 'Star Trek'-series en films
"...^ Lol, Ik beschouw dat als 'n compliment van de meester, want als er iemand hier flink op los kan zwetsen over de grootste lulkoek... :-D Crossmedia franchises is al zo oud als de vorige eeuw, waarin franchises over boeken-films-games-manga-anime-t......"
Streaming maakt einde aan kloof tussen 'Star Trek'-series en films
"...Tuuuuuurlijk staat hij volop achter het idee, wie wil nou niet dat een horde wild fanatieke, extreem pusherige fans je op handen dragen bij alles wat je zegt en doet, en bij de filmmaatschappij blijven lopen zeuren om je de vrije hand te geven en ong......"
Zack Snyder steunt de #RestoreTheSnyderVerse-beweging maar tempert de verwachtingen

laatste ratings

Lurking metafan heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Lurking metafan heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.