Lurking metafan Avatar

Lurking metafan

Laatste reviews

Lurking metafan heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...:-/ Is dit net zoiets als de 'Snyder cut', waarbij in het begin dan beweerd wordt dat de lange versie met de 'volledige visie' zo goed als af is, maar er dan 2 jaar extra tijd, 50-100 miljoen dollar extra en vele reshoots nodig zijn om blijkbaar die......"
Jason Momoa zegt dat er een veel langere versie van 'Dune' bestaat
"...^ Hey, kijk mij er niet op aan dat de recentste Marvel series hier behandeld worden, ik ben al lang blij dat het gebeurt, maar ik bepaal niet het beleid :-D Wat mij betreft voegen ze het ook gewoon samen, Serietotaal en filmtotaal, zoals ook andere......"
Eerste reacties: 'What If...?' is baanbrekend en gooit The Infinity Saga overhoop
"...Please please please laat ze niet Middle Earth verknallen qua verhaal, lore en wereld. De Silmarillion en alle dikke naslagwerken van Tolkien over de era's voorafgaand aan het In de Ban van de Ring-tijdperk waren fenomenaal en getuigden van Tolkien......"
Eindelijk: eerste foto 'The Lord of the Rings'-serie en datum bekend!
"...Wow... zou dit de aanloop zijn naar de oorlog tussen Wakanda en Atlantis dat in de AvX Phoenix saga plaatsvond, en dat 1 van de events was in de aanloop naar Jonathan Hickman's Secret Wars? Zo ja, dan zou dit werkelijk briljant zijn. Als ze dit gaat......"
Gerucht: Bekend Namor-personage ook in 'Black Panther: Wakanda Forever'
"...^ Of de Marvel series niet eigenlijk bij Serietotaal thuis horen, zal altijd wel een discussiepunt blijven. Maar de 'What If' serie maakt zeker onderdeel uit van het MCU: nadat Loki in de finale ervoor zorgde dat het multiversum een explosieve herst......"
Eerste reacties: 'What If...?' is baanbrekend en gooit The Infinity Saga overhoop

laatste ratings

Lurking metafan heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Lurking metafan heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.