Prometheus69 Avatar

Prometheus69

Laatste reviews

Prometheus69 heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...[quote=Ed Crane]Dat is misschien nog wel de beste grap van Deadpool. Dat wat bedoelt was als goedkoop tussendoortje, is nu de succesvolste film uit de X-Men-reeks geworden :+[/quote] Goedkoop tussendoortje betekent vaak weinig bemoeienissen van de......"
'Deadpool' officieel financieel succesvolste R-rated film ooit
"...[quote=PRIME]Lichtelijk teleurgesteld ben ik toch wel voor het niet terugkeren van Colin Firth. Zijn personage was fantastisch, en daarom was het juist zo'n shocker wat er met hem gebeurde. Om hem te laten terug keren zou een van de beste momenten ui......"
Julianne Moore als slechterik in 'Kingsman 2'?
"...Roundhouse kicks :?...volgens mij zag ik het maar 1x in de tv-spot voorbij zien komen.. :|..."
Ryan Reynolds en roundhouse kicks in nieuwe tv-spot 'Deadpool'
"...[quote=Goov25]Regisseur van Creed en Fruitvale Station. 2 films met een donkere acteur in de hoofdrol. Vast geen toeval.[/quote] Een donkere acteur zal vast geen criteria zijn geweest. Ik heb beide films gezien en vond ze alle twee erg goed. :E..."
'Creed'-regisseur Ryan Coogler maakt Marvels 'Black Panther'
"...[quote=Goov25]Ik vind Avatar een erg gave film en wil best graag meer van die wereld zien! Wel vraag ik me af wat de meerwaarde er van is om back-to-back op te nemen. De kans op een financiële strop is dan alleen maar groter, en meer tijd ertussen ka......"
James Cameron geeft update over 'Avatar'-sequels

laatste ratings

Prometheus69 heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Prometheus69 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.