martini1993 Avatar

martini1993

Laatste reviews

Enemy(2013)

"...Deze film is één van de beste, zo niet dé beste film die ik tot nu toe heb gezien in 2014. Enemy is een film die vrij 'ongewoon' is en vrij..."

Laatste reacties

"...Huh? Dus ze slaan het derde boek 'the lost symbol' over? Nouja, chronologisch is deze reeks sowieso al niet meer. Aangezien 'the da vinci code' het tweede boek was in de reeks, en als eerste verfilmd werd. De sequel van deze filmreeks is dan weer......"
Opnames Ron Howards 'Inferno' in april 2015 van start
"...Dit ziet er vrij...... goedkoop uit... Ik heb ook geen idee wie ze als doelgroep willen bereiken. Mensen zoals mij (21 jaar) die de game gespeeld hebben worden afgeschrikt door de goedkope en vrij kinderlijke grafische stijl. Maar voor de kleinere......"
Trailer voor gameverfilming 'Heavenly Sword'
"...Ik ben zelf erg benieuwd hoe deze film voor mij zal uitpakken. Normaal hou ik helemaal niet van romantische films, maar door de trailer die ik recentelijk heb gezien heb ik het idee dat het wel eens meer kan zijn dan een normale "teen romance" film......."
The Fault In Our Stars
"...[quote=PaulBuch]Ben benieuwd, maar Matt speelt in The National, niet The Nationals..... :E[/quote] Dit viel mij dus ook op. Je zou hieruit kunnen afleiden dat de recensent zelf niet bekend is met The National. Wat dan des te knapper is dat de re......"
Mistaken for Strangers
"...Deze film is één van de beste, zo niet dé beste film die ik tot nu toe heb gezien in 2014. Enemy is een film die vrij 'ongewoon' is en vrij ongemakkelijk voelt. Je moet ervoor openstaan dat deze film erg vaag is en je vooral moet nadenken over wat......"
Enemy

laatste ratings

watchlist

martini1993 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.