Sunspot Avatar

Sunspot

Laatste reviews

Sunspot heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...@Decepticon Tja, misschien korte scenes met een cgi Arnold, maar hoeft niet echt wanneer Arnold een mens zou spelen in de film. Laat iemand anders het doen en laat een keer die oudere versies zien, bijvoorbeeld die met soort van zagen/bladen of zo......"
Groots 'Terminator'-nieuws op komst
"...@Ereptile Yep, ik ook, is nu al mijn favoriet. Best grappig, want vond Aquaman echt 3x niks in de comics/cartoons, hij werd ook vaak uitgelachen, soort van kneus :D. Maar die Momoa zet hem echt cool neer, zeker goeie casting en dat baseer ik puu......"
Complete chaos in trailer 'Justice League'!!
"...@Esteban Dat is wel jammer inderdaad, teveel green screen, was in BvS zeker hinderlijk. Ik dacht ook gelijk aan de green screens bij het zien van de trailer, maar ja, het is verdomme de Justice League, ben allang blij dat we ze als team gaan zien :D......"
Complete chaos in trailer 'Justice League'!!
"...Ziet er vet uit, vooral die Aquaman gaat cool zijn denk, grappig ook hoe hij reageert wanneer Wonder Woman onverwachts voor hem landt :D..."
Complete chaos in trailer 'Justice League'!!
"...@Decepticon<br> <br> Ja, klopt, zag het ook gelijk. Ze kunnen net zo goed Daniel Cudmore terug brengen, de gast die Collossus speelde in de X2, 3 en Days of Future Past. <br> <br> Hij had de rol aangeboden gekrgen, maar puur motion of zo. <br> <br> M......"
Concept-art 'Deadpool 2' onthult Brad Pitts Cable

laatste ratings

watchlist

Sunspot heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.