MasterTim Avatar

MasterTim

Laatste reviews

MasterTim heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Zeker wel vermaakt bij deze film. Beter dan bij Batman vs Superman. Saai is het geen seconde en ook niet in het begin als elke schurk wordt geintroduceerd. Dit ervaarde ik ook niet als langgerekt. De vaart blijft er wel aardig in zitten. Wat ik wel j......"
Suicide Squad
"...Toch niet zo goed als de Bourne trilogie. Het is duidelijk dat dit een vlotte actiefilm is met de nadruk op vlot. Alles volgt elkaar in hoog tempo op zonder dat er echt aandacht is voor het karakter Jason Bourne. Je vraagt je ook af hoe het kan dat e......"
Jason Bourne
"...Ik moet zeggen dat het begin er veelbelovend uitzag. De spanning werd goed opgebouwd maar snel daarna ging het mis met deze film. Wanneer de hoofdpersonages rennend/rijdend door het centrum van London aan het vluchten zijn, wordt de film met de minuu......"
London Has Fallen
"...Ik als groot Star Wars fan heb hiernaar uitgekeken sinds er werd aangekondigd dat deze film gemaakt zou worden. De verwachtingen waren bij mij zo hoog dat het alleen maar kon tegenvallen. Nu wil ik deze film geen tegenvaller noemen maar ik had er wel......"
Star Wars: The Force Awakens [recensie 2...
"...4 sterren is wel wat veel voor deze Bond film. Ik vind 3 sterren wel een score die bij deze film past. Zeker geen slechte film maar de enorm positieve recensies die ik her en der lees gaan me iets te ver. De film zit vol onwaarschijnlijkheden zoals v......"
Spectre

laatste ratings

MasterTim heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

MasterTim heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.