lukeluchtloper Avatar

lukeluchtloper

Laatste reviews

lukeluchtloper heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Tsja, Daddario is momenteel 1 van de knapste/heetste dames in Hollywood. Met als gedeelde koploper Daisy Ridley. Maar mijn favoriet, waar ik al jaren natte dromen van krijg, staat er niet bij. Amanda Seyfried ! Het is erg persoonlijk, maar ik vind ha......"
POLL: Meest sexy actrice in Hollywood
"...Anders: ben een groot fan van Zac Efron. Een onderschat acteur, alleen met de verkeerde filmrollen. Maar potentie heeft hij zeker ! In dit lijstje zal ik kiezen voor Ryan reynolds. Die man heeft een charme en charisma waar je U tegen zegt. Dwayne Joh......"
POLL: Coolste acteur in Hollywood
"...Enorm fijn dat hier aandacht aan wordt besteedt ! Zelf heb ik Autisme en zit ik in een theatergroep voor mensen met ASS. Dit weekend hebben we een project in Wit-Rusland, dus vanochtend heen gevlogen, om morgen mensen te leren kennen hier die daar oo......"
NVA autismeweek van 1 t/m 8 april 2017 
"...In de end credits van de film is er al een link naar de groene ranger !! Gister geweest en heb als fanboy echt genoten ! Ga niet vergelijken, dan valt het echt heel erg mee :)..."
Groene Ranger geteast voor 'Power Rangers 2'
"...Will Smith weet mij toch wel altijd te overtuigen. Met talent kom je toch een eind. Johnny Depp is toch wel de meest trieste van allemaal. Met als dieptepunt dit jaar wéér een pirates film...."
POLL: Meest afgegleden acteur of actrice

laatste ratings

lukeluchtloper heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

lukeluchtloper heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.