ISIM Avatar

ISIM

Laatste reviews

ISIM heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...@M.o.F: goed artikel, maar ben totaal niet verbaasd. Gaat altijd om eigen belang, zonde zonde zonde. Ze hadden goud in handen. Beter voegen ze wat meer extra’s aan de blu-ray, anders heeft het niet veel nut voor mij om dat ding te kopen. Maar het......"
Blu-ray preview 'Justice League' - wel of geen director's cut?
"...Flashpoint is een totaal andere film dan Homecoming. Voor zover ik weet komt er geen humor in voor. Maar we gaan het zien, 2020 is nog ver weg...."
DC-film 'Flashpoint' in handen van 'Vacation'-duo
"...Hmmm. Flashpoint was juist alles behalve grappig. Maar aan de andere kant waren de Russo Brothers ook alleen bekend om Community. Flashpoint heeft teveel lagen, dus nu maar hopen dat ze Christopher Nolan kunnen overhalen, als er iemand is die de DC......"
DC-film 'Flashpoint' in handen van 'Vacation'-duo
"...Grappig, ik vond Antman juist een van de betere Marvel films. Eentje die ik makkelijk meerdere kan kijken. Maar ik ben bang dat ik na Avengers 3 ineens heel anders ga kijken naar superhero films. ..."
Held en heldin verenigd op nieuwe foto 'Ant-Man and the Wasp'!
"...Het kan bijna niet mis gaan voor Avengers IW. Tot nu toe hebben ze alles perfect opgebouwd en Thanos zag er redelijk goed uit in de trailer en ze zijn ook al klaar met opnemen van deel 4. Ik kan niet wachten tot ie draait. Al zal het verhaal hier en......"
'Avengers: Infinity War' bevat scène met 40 superhelden

laatste ratings

watchlist

ISIM heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.