ISIM Avatar

ISIM

Laatste reviews

ISIM heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Klinkt wel geloofwaardig. Zack Snyder en Patty Jenkins kregen ook niet Carte blanche zeg maar. Die hebben ook veel te veel moeten aanpassen. ..."
Joss Whedon legt vertrek 'Batgirl' uit
"...Ja serieus haha, ik ben een enorme comicbook/movie liefhebber. Maar ben het nu wel Eem beetje zat aan het worden. Lijkt wel of er geen andere films meer gemaakt worden of ze krijgen minder aandacht?..."
Gaat Ryan Coogler 'Black Panther 2' ook maken?
"...Ik hoop het wel. Deze man kan echt een verhaal vertellen. Hij weet je altijd te raken en hij weet wie die moet casten. In intervieuws komt die ook puur over, geeft nooit gemaakte antwoorden. Weet alleen niet of mensen nog op fase 4 zitten te wachten......"
Gaat Ryan Coogler 'Black Panther 2' ook maken?
"...Major respect. Normaal durft niemand zijn mond open te doen, maar zij doet het. Wel grappig om te lezen zodra je enig kritiek hebt je gelijk gezien gaat worden als iemand die tegen Israël is. Ga weer V for Vendetta kijken...."
Natalie Portman weigert filmprijs in ontvangst te nemen
"...MOF, er staat: Zij wordt de eerste vrouwelijke en Aziatische regisseur die een DC-film maakt Je leest toch het woordje EN. Als er nu stond van eerste vrouwelijke Aziatische regisseur dan begreep ik hem. ..."
Twee versies 'Birds of Prey' in de maak

laatste ratings

watchlist

ISIM heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.