jezus Avatar

jezus

Laatste reviews

jezus heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...[quote=chefry1983]ik denk dat ik de enige ben die fury road niets aan vond. slecht verhaal en geen diepgang in personages. ik zit dan ook niet te wachten op een 2e deel, maar voor de liefhebbers zal er vast wel een 2e deel komen (money, money, money)......"
Charlize Theron wil meer 'Mad Max' maken
"...[quote=bigmichiel]Wat een waardeloos advies. Nu leg je de schuld neer bij de homo, in plaats van de ander die er kennelijk moeite mee heeft.[/quote] Dit gaat helemaal niet over de schuldvraag dat is immers een open deur. Dit is inderdaad een AD......"
Matt Damon: "Homoseksuele acteurs, blijf in de kast"
"...[quote=Ed Crane]Maar Here Jezus, u zou toch moeten weten dat het eigenlijk geen remake is, het origineel is het boek. En Finchers versie is de beste van alle versies :+[/quote] Films worden gemaakt (made) boeken worden geschreven...."
'Girl with the Dragon Tattoo'-vervolgen samen in één deel?
"...[quote=bigmichiel]Beetje overbodige remakes gezien er niets mis is met de originele. Waar veel landen nasynchroniseren maken ze in Amerika standaard de hele film maar na. O+[/quote] De remake was voor mij absoluut beter dan het orgineel, smaken......"
'Girl with the Dragon Tattoo'-vervolgen samen in één deel?
"...De producenten wrijven in hun handjes met deze aandacht, je zou bijna gaan denken dat dit door hun bedacht is...."
Protest tegen film 'Michiel de Ruyter'

laatste ratings

jezus heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

jezus heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.