flep Avatar

flep

Laatste reviews

flep heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Hoezo achterstand? Met hoeveel abonnees is Netflix gestart? Je kunt de opstart toch niet vergelijken met iets wat al jaren loopt. ..."
Disney+ start met enorme achterstand op Netflix
"...Ik vind het er nog slecht uit zien. Doordat Sonic er totaal als een game figuur uit ziet, klopt die niet in de totale film. Naar mijn idee had die als een soort realistisch wezen moeten worden neer gezet. Met de technology van planet of the apes moet......"
Bekijk de 'vernieuwde' Sonic in trailer 'Sonic the Hedgehog'
"...Gellukig maar dat Hill niet mee doet. Anders wisten we precies zijn personage, hetzelfde als in alle voorgaande films waarin hij heeft gespeeld. ..."
Waarom Jonah Hill niet meespeelt in 'The Batman'
"...Ik zeker wel. Ik vind de Snyder style echt goed bij dit soort films passen. Lijkt me sowieso ook leuk eens te zien wat de verschillen zijn tussen de twee. Hoeveel invloed dit kan hebben op de uiteindelijke film. ..."
Wil jij de 'Justice League Snyder Cut' zien?
"...Na de successen en de vele opvolging er van bij superhelden, lijkt het nu de beurt aan biopics mbt muzikanten :) Ben benieuwd of er dan ook ooit een end game komt tussen de verschillende muzikanten. Het grote gevecht om de nummer één in de top 2000..."
Legendarische popgroep 'Bee Gees' krijgt ook een biopic

laatste ratings

watchlist

flep heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.