SupaFly Avatar

SupaFly

Laatste reviews

SupaFly heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Heerlijk om te filosiferen over deze film, inderdaad voor meerdere interpretaties vatbaar. Ik denk dat hij daadwerkelijk zijn collega met een schaar vermoorde in zijn appartement (wat uiteindelijk leidde tot zijn arrestatie, omdat hij eerder uit nood......"
Doodt Arthur Fleck [...] in 'Joker' of niet?
"...Dood Arthur Fleck het personage van Robert de Niro op het einde, of is dat denkbeeldig? Dit omdat hij in het begin van de film denkt in de studio te zitten, terwijl hij met zijn moeder op bed de tv show aan het kijken is. ..."
Doodt Arthur Fleck [...] in 'Joker' of niet?
"...Tegenwoordig wordt je enkele dagen gebanned van filmtotaal als je een (nette en terechte) opmerking maakt over onaangekondigde spoilers in hun artikel. Daarna wordt direct het bericht aangepast met "let op: spoilers". Moest ik even kwijt. Verder onwi......"
Opvallend detail gespot in 'Joker'!
"...Of je neemt een maandje Disney+, scheelt een hoop centjes..."
Enorm prijzige Marvel-box met complete 'The Infinity Saga' onthuld!
"...Captain Marvel was alleen maar zo'n denderend succes omdat men wilde weten hoe het verder ging na de cliffhanger in Infinity War. Je kreeg het gevoel deze film niet te kunnen missen voordat je begon aan Endgame. Denk niet dat een losstaand deel 2 zov......"
Walt Disney zou weinig vertrouwen hebben in Captain Marvel van Brie Larson

laatste ratings

watchlist

SupaFly heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.