Manhood Avatar

Manhood

Laatste reviews

Manhood heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Ik zou graag gaan voor een originele aanpak. Voor scenario en regie nemen we Dick Maas. En als James Bond nemen we Barry Atsma...."
POLL: Bond 25
"...Jammer dat dit een komedie is. Het zou mooi zijn als zulke actiescenes eens gewoon in een Nederlandse actiefilm te zien zouden zijn die niet grappig wil zijn. Komt allemaal te flauw over...."
Eerste trailer 'Popoz'!
"...Ik woon in Canada (for the time being) en heb de film op 1 juli gezien tijdens de eerste voorstelling. Er waren weinig mensen, maar het was dan ook Canada Day. De dertig tot veertig mensen die er wel waren, waren vol overtuiging dat deze film goed wa......"
Alles over 'Terminator: Genisys'
"...Ik heb het boek zo'n drie keer gelezen. Het is vooral de humor die ontstaat uit het gegeven dat twee mannen van in de veertig, totaal niet fit en hartstikke onvoorbereid, besluiten om de Appalachian Trail te gaan lopen. Ik heb heel lang uitgekeken na......"
Trailer 'A Walk in the Woods' met Robert Redford en Nick Nolte
"...Over tien jaar zal men zeggen dat deze film een product van zijn tijd was. Nu Warner Bros. en Marvel en Sony succes hebben met het verfilmen van stripboekjes, moest ook Paramount Pictures zonodig inhaken op die trent. Dit is de tijd van superheldenfi......"
Nieuwe beelden in tv-spot 'Terminator: Genisys'

laatste ratings

Manhood heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Manhood heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.