Down1986 Avatar

Down1986

Laatste reviews

Down1986 heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Hij is wel te zien in het origineel in Lantaren Venster. http://www.lantarenvenster.nl/36-4830-De_kleine_prins Dan weet ik waar ik de film moet gaan checken. Altijd beter dan de Nederlandse synchronisatie...."
De Kleine Prins
"...Is pitch perfect echt een goeie film dan? Ik kan het zelf helemaal niet voorstellen. Had namelijk Mad Max wel op 1 verwacht, die vond ik super goed. Maar dan hoor ik andere mensen zeggen dat ze hem tegen vonden vallen. Waarbij ik dan denk van of ze h......"
'Mad Max: Fury Road' wervelt maar laat koppositie aan Anna Kendrick en co.
"...Ik vind deze film franchise heel goed georganiseerd. Het word niet per jaar vertoond en ze nemen er echt de tijd voor om het te maken...."
Titel derde 'Planet of the Apes' onthuld
"...Als je goed kijkt zie je het ook. Want thanos pakt een de Gauntlet met links. De tweede de gauntlet in Thor was de rechter hand. Dus er zijn 2 gauntlets...."
Kevin Feige over After Credits scène 'Avengers: Age of Ultron'
"...Die intervieuwer heb ik al vaker in zijn vingers zien snijden. Volgens mij was dat bij de heer Tarentino met de vraag hoe hij kijkt tegenover zijn geweld in films. Waar Tarentino heel goed reageert van zoek mij op op Google daar kan je alle info op v......"
Robert Downey Jr. loopt weg tijdens interview

laatste ratings

Down1986 heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Down1986 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.