PeterKjeld Avatar

PeterKjeld

Laatste reviews

PeterKjeld heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Hahaha lees de recensies hier altijd achteraf. Elke recensie zit vol spoilers en ze doen echt hun best elke plot twist te spoilen. ..."
Bad Boys for Life
"...3 sterren? Pfff doe toch niet zo pretentieus man. Recensies zijn daar niet voor. Ik kom hier om te kijken welke films de moeite waard zijn om in de bioscoop te bekijken. Als ik jouw recensie had gelezen was ik nooit naar deze mooie film geweest. Ga l......"
Green Book
"...Bijzondere mensen zijn het. Ze vinden het oude altijd geweldig vinden en het nieuwe kan nooit tippen aan het origineel. De reboot was geslaagd en gaf een simpel verhaal meer dimensie. Snap alleen niet waar de film over moet gaan. Het verhaal gaa......"
Francis Lawrence maakt mogelijk 'Battlestar Galactica'-film
"...5 sterren vind ik te veel. Hebt verhaal is daar te voorspelbaar voor. Ik zou er niet meer dan 3,5 ster voor geven...."
Crimson Peak
"...Familiy Guy en American Dad kijk ik graag, de humor van Seth McFarlane ligt me dus wel. Maar ik vond Ted 2 ook niet echt grappig. Speelt ook wel mee dat je al sinds een half jaar voor de première wordt belaagd door voorstukjes uit de film. Alle echt......"
Ted 2

laatste ratings

PeterKjeld heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

PeterKjeld heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.