Jensen1981 Avatar

Jensen1981

Laatste reviews

The Man from U.N.C.L.E.(2015)

"...Aangezien ik in Spanje woon en veel contact hebmet Amerikaanse fans van de originele serie, heb ik de film vorige week al kunnen zien. Dit is mijn..."

Laatste reacties

"...Erg mooi lijstje. Valt me op dat het allemaal zeer gewaardeerde acteurs waren/zijn. Zelfs enkele Oscar-winnaars. Vergeet overigens ook niet onze #JamesBondTOP2018 in de gaten te houden. We zijn beland bij de 17e plaats: https://www.jamesbond.nl/james......"
De vijf beste James Bond slechteriken
"...PS: Er is dit jaar nog een uitgebreidere James Bond Poll op de onofficiële Nederlandse James Bond site:<br> https://www.jamesbond.nl/de-jamesbondtop2018-poll-is-open/ Je kunt nog twee daagjes stemmen. Daarbij verloten we drie exemplaren van "James B......"
POLL: De beste 'James Bond' slechterik
"...Wees voorzichtig met het overnemen van nieuws van The Hollywood Reporter. Iets betrouwbaarder is Deadline. En zij meldden gisteren laat het volgende: https://deadline.com/2018/08/bond-25-2019-release-date-jean-marc-vallee-david-mackenzie-yann-demange......"
'Bond 25' niet in 2019; schurk de spelbreker
"...Ik heb het voorrecht gehad om de Royal Red Carpet Premiere van "SPECTRE" bij te wonen afgelopen maandag, namens een fanclub. En wát een film! Absoluut een waardig 4e deel in dit Craig-vierluik (quadrilogie noemen ze dat niet?). Dit is absoluut de "Th......"
Spectre
"...Heb het voorrecht gehad om maandag de (machtig mooie!) Koninklijke Premiere van "SPECTRE" bij te wonen in Londen. Namens een fanclub. En wát een mooie quadrilogie is het tijdperk Craig geworden. Ik werd ook gevraagd om een recensie te tikken. Hier is......"
Alles over 'Spectre'

laatste ratings

watchlist

Jensen1981 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.