conspiracy Avatar

conspiracy

Laatste reviews

conspiracy heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Waarschijnlijk ben ik een van de weinigen die een vervolg op The Amazing Spiderman wel ziet zitten. De introductie met de Sinister 6 was er en beide films vond ik wel prima. Had wel verbeterpunten, maar dat hebben alle Spidey films. Tom Holland is oo......"
Gaat Sony weer voor een nieuwe Spider-Man? En Marvel voor Night Monkey?
"...@spider-fan. Volgens mij was er wel een andere benaming voor in de boeken. In ieder geval in de eerste drukken. Toen het boek voor het eerst in Nedeand uitkwam heette het ook niet The Shining maar Het tweede gezicht. Wat betreft de opvolger. Ik vond......"
'Doctor Sleep' zit vol met bloed, geweld, drugs, naakt en grove taal: oftewel R-rating
"...Sony krijgt nu misschien wel een van kritiek over zich heen, maar heeft Disney nu wel mooi beet. Het MCU kan nu niet zonder Spider-man. Hij heeft zo'n grote rol nu en die is helemaal verweven in de verhaallijn. Die kun je niet zomaar schrappen. Sony......"
Wereld eist dat Spider-Man in Marvel Cinematic Universe blijft
"...Hmm ja. Je kan wel pretenderen dat jij een "echte" horrorfan bent dan, maar dat jij zo warm loopt en gehypt bent voor een toonbeeld van typische horrorluiheid zegt mij dat je niet echt heel veel recht van spreken hebt. ..."
Na 'It: Chapter Two' verschijnt een mega-lange Supercut!
"...Het eerste deel werd volgens mij al meteen in het begin door rescensisten vrij goed onthaald. Pas later leek de jubel stemming een beetje in te dammen. Dat nu al aardig wat reacties negatief zijn, beloofd niet eens zo heel veel goed. Wie deel 1 prima......"
Eerste reacties Amerikaanse critici 'It: Chapter Two'!

laatste ratings

conspiracy heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

conspiracy heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.