conspiracy Avatar

conspiracy

Laatste reviews

conspiracy heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Volgens mij is Sonic niet heel dood. Ik zag laatst mijn kinderen nog naar een serie van Sonic kijken. Daarnaast kan het natuurlijk een goede investering zijn. Nieuwe film, nieuwe games en merchandise. Kan, mits je het goed aanpakt, voor een nieuwe So......"
Bedenkelijke beelden 'Sonic the Hedgehog'
"...Ach als hij in de buurt van deel 4 komt, ben ik meer dan tevreden...."
'Rambo: Last Blood' krijgt releasedatum
"...Biopics zijn hot tegenwoordig. In Maart komt de film over Motley Crue op Netflix. Volgens mij wordt er hier niet zoveel aandacht aan gegeven, maar de trailer kwam deze week uit en ziet eruit als een prima film. Wellicht omdat ik de muziek beter vind,......"
'Rocketman': een nieuwe 'Bohemian Rhapsody'?
"...It werd zeer goed ontvangen omdat het alle elementen heeft voor een goede mainstream horrorfilm. De nostalgie, eng monster, de naam Stephen King. Maar de film zelf was een zooitje. De regie en de schrijvers hebben het script helemaal verneukt. Film w......"
Stephen King-film 'Pet Sematary' krijgt akelige trailer!
"...Trailer verraad al heel veel. Wat ik zelf heel erg jammer vind is dat het verhaal weer compleet veranderd lijkt te zijn van get originele materiaal. De basis van het boek is er, maar vervolgens wordt er weer iets compleet anders mee gedaan. In mijn o......"
Stephen King-film 'Pet Sematary' krijgt akelige trailer!

laatste ratings

conspiracy heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

conspiracy heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.