conspiracy Avatar

conspiracy

Laatste reviews

conspiracy heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Eigenlijk kan ik elk deel in de serie wel waarderen. 1 en 2 zijn klassiekes, 3 en 4 vermakelijke horrorfilms en de reeks daarna had een fijne duistere sfeer. Alleen de laatste, waar Doug Bradley niet in meespeelde, was echt drama. Zou grandioos zijn......"
'Hellraiser'-reboot vindt regisseur en schrijvers!
"...Of het is een vertaalfoutje of Aaron Paul zakt heel hard door het ijs door te zeggen dat Smells Like Teen Spirit een album is. Gewoon een nummer dat op Nevermind stond. Overigens zag ik juist altijd Charlie Hunnam wel zitten voor die rol. Al is die......"
Aaron Paul (Breaking Bad) wil maar wat graag Kurt Cobain spelen in een Nirvana-biopic
"...Je kunt altijd proberen om eventueel Nederlandse acteurs oid te vragen voor een interview. Aangezien alles toch stil is gelegd vinden ze het wel misschien wel leuk om via de telefoon wat vragen te beantwoorden. Kan altijd leuke artikelen opleveren en......"
Coronacrisis: Een mededeling van FilmTotaal
"...Zowel Hooper als Romero hebben wat mij betreft weinig goeds uitgebracht na de eeuwwisseling. Heel erg vind ik het dan ook niet dat ze uiteindelijk niet met dit project verder zijn gegaa. Nou moet ik zeggen dat ik ook nooit echt heel kapot ben geweest......"
Nieuwe Stephen King verfilming 'From A Buick 8' trapt weer op het gaspedaal
"...Ik download eigenlijk nooit meer, soms nog wel een stream. Heb super veel dvds gekocht en nog wel en dat geldt ook voor cds. Maar ik mocht graag downloaden. Als ik nu weer een goed programma heb zou in het weer doen. Ik draag mn steentje wel bij hoor......"
De Nederlandse jeugd is steeds minder illegaal aan het downloaden

laatste ratings

conspiracy heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

conspiracy heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.