NavyBluR Avatar

NavyBluR

Laatste reviews

NavyBluR heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Er zijn zoveel films geschreven, uitgebracht en vertoond aangaande de 2e wereldoorlog, de Holocaust etc. En na het zien van 'Her name was Sarah' kon ik toch niet concluderen dat het weer zo'n standaard film was omtrent dit onderwerp. Van begin tot he......"
Haar Naam Was Sarah
"...Als je dit soort films beoordeelt op logica, kom je bedrogen uit. Het heeft een beetje een Steven Seagal-gehalte waarin het veelal draait om wraak, drugs en actie. Gelukkig vind ik Statham een stuk amusanter om te kijken als Seagal. Wat mij betreft,......"
Homefront
"...Ben vooral benieuwd naar de hypermoderne wapens van de 'goedaardige' aliens als je beseft dat de aarde nauwelijks tot niet opgewassen waren tegen de wapens van de bad aliens. Ben razend benieuwd naar dit derde deel vooral omdat het nu eens niet om ee......"
'Independence Day 3' wordt intergalactische reis
"...Vier sterren? Ik geef de film twee sterren. Andrew Garfield straalt totaal niet het karakter uit van een sulletje zoals Peter Parker. Hij is meer de popular guy van de gemiddelde highschool die met veel moeite probeert sullig over te komen (nerveuze......"
The Amazing Spider-Man
"...Robots die tegen elkaar boksen, gecoached door mensen. En voila, meteen word er een link gelegd met Transformers en vormt het één van de redenen waarom dit een middelmatige film is. In mijn ogen heeft dit niets te maken met Transformers. Hoe voorspel......"
Real Steel

laatste ratings

watchlist

NavyBluR heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.