FILM BOY Avatar

FILM BOY

Laatste reviews

FILM BOY heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"..."De overgang naar digitaal is ingezet," maar vrijwel tegelijkertijd trekken ze de stekker uit Ultraviolet......"
Samsung stopt met (4K) Blu-ray spelers [UPDATE]
"...Voor alle 3D fans onder ons die maar nergens de 3D Blu-ray kunnen vinden: dit is helaas de eerste film die Disney niet op een 3D schijf in Nederland uitbrengt, wat vrij opmerkelijk is gezien alle andere landen wel een 3D schijf krijgen. Al past deze......"
Blu-ray review 'Incredibles 2' - Hyper snel vervolg!
"...Voor alle Steelbook fans: de Steelbook van Daadpool 2 wil je zelfs nog niet hebben als je geld toe krijgt! Ik verzamel al jaren steels en heb er al heel wat voorbij zien komen, maar deze Steelbook is met stipt op nummer 1 de meest afschuwelijke die i......"
Blu-ray review 'Deadpool 2' - Vooral flink grootser!
"...Het is dat ik via het account van een ander Netflix kan kijken, maar eigenlijk gebruik ik het alleen in de bus omdat ik dan downloads kan kijken. Thuis kijk ik veel liever Blu-ray's omdat het Netflix aanbod voor een die hard film kijker als mijzelf z......"
Erg weinig IMDb Top 250-films op Netflix
"...De discs in de hoes SCHIJVEN i.p.v. KLIKKEN?!?!?! Heeft de industrie nog steeds niet door dat dat een eerste klas ticket naar krassen is? En voor wie denkt: "Maar Blu-ray heeft toch een kraswerende laag." Dat klopt inderdaad, maar toch heb ik het wel......"
Blu-ray review 'Jurassic Park - 25th Anniversary Collection'

laatste ratings

FILM BOY heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

FILM BOY heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.