FILM BOY Avatar

FILM BOY

Laatste reviews

FILM BOY heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...De discs in de hoes SCHIJVEN i.p.v. KLIKKEN?!?!?! Heeft de industrie nog steeds niet door dat dat een eerste klas ticket naar krassen is? En voor wie denkt: "Maar Blu-ray heeft toch een kraswerende laag." Dat klopt inderdaad, maar toch heb ik het wel......"
Blu-ray review 'Jurassic Park - 25th Anniversary Collection'
"...Dit jaar komt er gemiddeld om de maand een horrorfilm uit die die "de engste ooit is" en waarbij "mensen gillende de zaal uitlopen." Veronica vond ik niks meer dan een standaard horrorfilm die nergens echt eng was en die je alweer vergeten bent zodra......"
Enge Netflix-film 'Veronica' zorgt voor onrust onder kijkers
"...Een Steelbook kunnen we hier wel vergeten. De Duitse Media Markt en Zavvi zijn de makkelijkste manier om aan een steel te komen, al is die van Zavvi op dit moment "uitverkocht" (het zou niet de eerste keer zijn dat Zavvi zegt dat het uitverkocht is e......"
Blu-ray preview 'Ready Player One' - de coole sci-fi hit van Steven Spielberg!
"...Your Name heeft er even over gedaan om hier beschikbaar te zijn op disc: de Zavvi Steelbook is al drie maanden binnen. Star Wars: The Last Jedi komt zeker in de verzameling in 3D! Maar niet de Nederlandse editie: in het buitenland is hij 6 euro goedk......"
Alle Blu-rays van deze maand
"...Op hele oude dvd's staat enkel de Engelse titel met enkel een Nederlandse synopsis. Op dvd's van pak em beet de laatste 10 jaar staan er wel twee titels en twee beschrijvingen op. In Nederland spreken we toch helemaal geen Frans dus waarom moeten we......"
Blu-ray review 'Murder On The Orient Express' - prachtig, met een uitstekende Hercule Poirot

laatste ratings

FILM BOY heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

FILM BOY heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.