FILM BOY Avatar

FILM BOY

Laatste reviews

FILM BOY heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Voor alle Steelbook fans: de Steelbook van Daadpool 2 wil je zelfs nog niet hebben als je geld toe krijgt! Ik verzamel al jaren steels en heb er al heel wat voorbij zien komen, maar deze Steelbook is met stipt op nummer 1 de meest afschuwelijke die i......"
Blu-ray review 'Deadpool 2' - Vooral flink grootser!
"...Het is dat ik via het account van een ander Netflix kan kijken, maar eigenlijk gebruik ik het alleen in de bus omdat ik dan downloads kan kijken. Thuis kijk ik veel liever Blu-ray's omdat het Netflix aanbod voor een die hard film kijker als mijzelf z......"
Erg weinig IMDb Top 250-films op Netflix
"...De discs in de hoes SCHIJVEN i.p.v. KLIKKEN?!?!?! Heeft de industrie nog steeds niet door dat dat een eerste klas ticket naar krassen is? En voor wie denkt: "Maar Blu-ray heeft toch een kraswerende laag." Dat klopt inderdaad, maar toch heb ik het wel......"
Blu-ray review 'Jurassic Park - 25th Anniversary Collection'
"...Dit jaar komt er gemiddeld om de maand een horrorfilm uit die die "de engste ooit is" en waarbij "mensen gillende de zaal uitlopen." Veronica vond ik niks meer dan een standaard horrorfilm die nergens echt eng was en die je alweer vergeten bent zodra......"
Enge Netflix-film 'Veronica' zorgt voor onrust onder kijkers
"...Een Steelbook kunnen we hier wel vergeten. De Duitse Media Markt en Zavvi zijn de makkelijkste manier om aan een steel te komen, al is die van Zavvi op dit moment "uitverkocht" (het zou niet de eerste keer zijn dat Zavvi zegt dat het uitverkocht is e......"
Blu-ray preview 'Ready Player One' - de coole sci-fi hit van Steven Spielberg!

laatste ratings

FILM BOY heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

FILM BOY heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.