ThomasOMalley Avatar

ThomasOMalley

"Get your ass to Mars"

Laatste reviews

Voyage of Time: Life's Journey(2016)

"...Kosmische docu door Terrence Malick. Een visueel feestmaal dat tekortschiet op informatief vlak...."

Wonder Woman(2017)

"...Voor wie graag een film kijkt waarvan het bronmateriaal een nostalgisch gevoel opwekt of zich gebaat acht bij succes van de verantwoordelijke studio..."

Laatste reacties

"...Excuses Jim, ik heb daar ook een aandeel in. Ik hoor ook helemaal niet thuis op een site met een openbare reactiethread. Blijkbaar is de behoefte om een tegengeluid te zijn van mensen waarvan ik vind dat ze de een regressieve manier van denken hebben......"
[Gerucht] Affleck toch terug als Batman
"...Nee, ik heb het over het dialoog ná Jims comment waarin hij aangeeft open te staan voor suggesties. Jim weet de toon om te draaien en een constructief dialoog te creëren. Dat jij wederom je kans pakt om de inhoud van andermans comment te verdraaien z......"
[Gerucht] Affleck toch terug als Batman
"...[quote]Niemand heeft hier de autoriteit om veranderingen op een website op te eisen waar zij zelf geen enkele bijdrage aan leveren.[/quote]Jim geeft zelf aan dat 'ie graag suggesties hoort van de community en daar is een erg positief dialoog uit onts......"
[Gerucht] Affleck toch terug als Batman
"...^Als dat jouw content niet is, wat doe je hier dan?..."
[Gerucht] Affleck toch terug als Batman
"...Dan blijft First Man nog over. En Serenity is geen remake, de film draagt alleen dezelfde titel. Al snap ik die aversie ook niet, er zijn genoeg voorbeelden van goede remakes en slechte remakes hebben nooit een negatieve impact op het origineel...."
Eerste foto's Stephen King-film 'Pet Sematary'!

laatste ratings

watchlist