Lordborg Avatar

Lordborg

Laatste reviews

Lordborg heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Mena massoud is wat mij betref de slechts gecaste acteur alle tijden . Alladin moet een jongen zijn en geen spierbundel arnsst was het acteerwerk ook niet om over naar huis te schrijven . Gelukkig voor disney was er will smith en de bekendheid van al......"
Woede rond spin-off 'Aladdin' die op Disney+ verschijnt
"...De balans in de force is alleen mogelijk als alle sith en jedi vernietig zijn . Dan zal er balans zijn , zolang er 1 jedi overblijf zal de balans naar goed overhevelen en dat zou de balans verstoren . Dat is wat darth vader voor ogen had "vernietig a......"
Gerucht: 'Star Wars: The Rise of Skywalker' maakt einde aan conflict Jedi en Sith
"...Rey's vader is han solo en moeder is Leia Alle skywalkers krijgen tweelingen In de "orignele" 9 boeken Behalve darth vader die is uiteraard ontstaan uit de force zelf . Broer van rey is wel duidelijk denk ik ........ Dit is het originele verhaal D......"
Gewaagde 'Star Wars: The Rise of Skywalker'-fantheorie over de vader van Rey doet de ronde
"...Tuurlijk is ze een skywalker , de dochter van leia In de orginele boeken is het verhaal allang bekent Elke skywalker krijg (als ze kinderen nemen) een tweeling De zus van ...... ? Hahahaha ..."
J.J Abrams: Nieuwe details rond mysterie ouders van Rey in 'The Rise of Skywalker'
"...Hoop alleen dat het niet te onoverzichtelijk wordt. Maar zou een presatie zijn zoveel personages in 1 film te verwerken ..... voor de poging alleen al petje af ! ..."
Enorme scène 'Avengers: Infinity War' bevat meer dan 30 personages

laatste ratings

Lordborg heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Lordborg heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.