HunterANT Avatar

HunterANT

Laatste reviews

HunterANT heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Disney heeft gegokt en verloren... Disney kreeg ook veel meer dan de 5% die ze roepen. Disney heeft namelijk alle Spiderman merchandising rechten gekregen in de vorige deal. Gebruik van Spiderman franchise in Disney World etc (thema parken). Gebru......"
Wereld eist dat Spider-Man in Marvel Cinematic Universe blijft
"...Ackbar had wellicht niet veel minuten in de oude trilogie films maar in alle boeken, comics en tekenfilms stond hij met Leia aan t hoofd vd resistance. Voor de fanboys and girls zeker geen onbelangrijk figuur. Zelfs niet voor de jongere garde die teg......"
Admiral Ackbar acteur zeer ontevreden over 'The Last Jedi'
"...Dat met de Timestone alles terug kan worden gezet, is de meest logische gedachte. Vroeg me net alleen hard op af of zij wel dood zijn. Of...rofl rofl... zijn ze in een ander universum geplaatst/beland? De Multiverse! Dr. Strange is al bekend met de M......"
Waarschuwing! Bespreek hier de SPOILERS voor 'Avengers: Infinity War'!
"...1. Kan zijn dat ze elkaar niet ontmoeten maar dezelfde 'target' hebben. In Winter Soldier had ze er al over dat zij t vermoeden had dat zij elkaar hebben gekruist. 2. Een Russische 'team up' maar dat haar geheugen wordt gewist. Net zoals bij de Wint......"
'Black Widow'-film terug in de tijd, met The Winter Soldier?
"...Star Wars comics met heel veel humoristische situaties in verwerkt. Echt een aanrader! Cult status onder fan boys ;)..."
Twee geliefde personages toch in 'Han Solo'-film

laatste ratings

HunterANT heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

HunterANT heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.