Caspar Avatar

Caspar

Laatste reviews

Caspar heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Goed idee. Zoals DC zich met het Extended Universe heeft proberen te meten aan het MCU is duidelijk niet gelukt. Te weinig samenhang en te veel losse flodders die al dan niet in de smaak vallen om een coherente eenheid te vormen. Leuk geprobeerd, noo......"
Regisseur over 'The Batman': gaaf noir-verhaal, veel slechteriken en meer!
"...Zwaar overgewaardeerde film met dito badguy. Logisch dat je een antagonist terug wilt halen aangezien BP een onverwacht groot succes werd met een "geloofwaardige" slechterik, en echte slechterikken op één hand te tellen zijn in het MCU...."
Killmonger terug in 'Black Panther 2'
"...Net gezien, leuke film, hap-slik-weg-mystery en meer moet je er ook niet van verwachten. 4 sterren is wellicht wat overdreven, maar de term nepnieuws is meer van toepassing op andere uitlatingen...."
Get Out
"...Ik denk dat het een prequel is. In de eerste paar seconden zie je Spidey door New York slingeren voor het Grand Central Station langs, en daarachter zie je de Stark (of Avengers) Tower in aanbouw...."
De Elementals uit 'Spider-Man: Far From Home' zijn bekend!
"...@ MoF Dat je zo veel toetsenbordenergie aan deze dame wilt besteden is al te veel eer voor haar nogal (zacht uitgedrukt) bedenkelijke acteerprestaties ..."
Gave posters 'Hellboy'; donderdag de trailer!

laatste ratings

Caspar heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Caspar heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.