Da Villain Avatar

Da Villain

"Off with his head!"

Laatste reviews

Da Villain heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Een wat oudere film, namelijk The Breakfast Club. Ik verwachtte van tevoren een humoristische film, maar ik zat 1.5 uur naar een stel schreeuwende kinderen in een klaslokaal te kijken. Het einde sloeg natuurlijk helemaal nergens op en kwam volledig u......"
Filmcafé: Welke film vindt iedereen supergoed maar jij hélémaal niets?
"...Jammer, had liever een verfilming van Simba's Pride gezien als er dan toch zo nodig een vervolg gemaakt moet worden...."
Officieel: Disney maakt 'The Lion King 2'!
"...Nee, nee, nee! The Ballad of Songbirds and Snakes was al ongelooflijk geforceerd én onnodig. Het was zeker geen onaardig boek, maar het niveau van THG werd nooit gehaald. Van de verfilming verwacht ik ook niet al te veel. Het spannendste van de boeke......"
Josh Hutcherson verwacht meer 'Hunger Games'-avonturen van Katniss en Peeta
"...Ik heb er geen probleem mee dat bepaalde (van origine) blanke rollen door donkere personen worden ingevuld. Wat mij echter wel tegen de borst stuit is de heisa die erom gemaakt wordt als een donkere rol door een blank personage wordt gespeeld. Beetje......"
Zwarte acteurs als witte personages in films. Wat zeg jij?
"...Waarom vindt men dat HQ hercast zou moeten worden dan? Dat wordt niet echt duidelijk uit dit artikel. Persoonlijk vind ik HQ één van de hoogtepunten van Suicide Squad. Het enthousiasme spatte ervanaf en ze kwam tenminste geloofwaardig over als haar p......"
Regisseur James Gunn komt op voor Margot Robbie's Harley Quinn

laatste ratings

watchlist

Da Villain heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.