Dr.Freud Avatar

Dr.Freud

Laatste reviews

Dr.Freud heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...@frietgezicht There is no such thing as bad publicity. Als 30 mensen de moeite nemen om jou te vertellen dat ze een hekel aan je hebben zegt dat meer over hen dan over jou..."
Millie Bobby Brown van Twitter weggepest
"...Ongelofelijk. Een filmwebsite als platform gebruiken voor ondoordachte, niet genuanceerde, vooral ook niet op feiten berustende, en ook zeker niet gehinderd door enige kennis, politieke statements op basis van bronnen als Youtube.. wat een schrijnend......"
Donald Trump haalt op zijn beurt uit naar Robert De Niro
"...Het is Disney kwalijk te nemen dat ze de hele hype rondom #metoo lijken te misbruiken, en vervolgens niet in detail durven te treden over specifieke incidenten. <br> Samen met Steve Jobs is Lasseter verantwoordelijk geweest voor een groot deel van he......"
Seksschandaal dwingt Pixars creatieve meesterbrein John Lasseter te vertrekken
"..."Wit is slecht.. alles moet zwart.. ik kom op voor de blackpower.. maar ik bleek wel even mijn haar omdat ik geen zwart kroeshaar wil" superficial gedoe..."
Oprah Winfrey schuldig aan diefstal?
"...Robocop meets Buzz Lightyear in een gevecht tegen tovenaars en magiërs om G.I. Joe een plaats te geven naast de Transformers. Hoe je het ook wendt of keert, klinkt gewoon als een slecht plan. ..."
'Ready Player One' schrijver maakt ROM-film

laatste ratings

Dr.Freud heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Dr.Freud heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.