chrissie107 Avatar

chrissie107

Laatste reviews

chrissie107 heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Zeker geen slechte film. Vond het best wel goed doordacht. En ook niet langdraderig. Intrigerend zoals marq242 zegt. ..."
Glass
"...@Entertainmentwatcher...je leest het nog steeds niet goed. Nick Castle en Curtis hebben toch allebei een rol in de 1978 en 2018 versie? Dat is wat de recensist bedoeld. Overigens zuchte Castle ook grotendeels in de 1978 versie. Er werd hier ook veelv......"
Halloween
"...@EntertenmaintWatcher...Dan lees je de recensie niet helemaal goed. Het gaat over welke acteurs terugkeren in dezelfde rol t.o.v. de film in 1978. En dat is dus onder andere Nick Castle...."
Halloween
"...Thiver...Ik denk dat 1 streamingdienst wel kan lukken alleen dit is financieel natuurlijk onaantrekkelijk. Overigens heb ik horrify bekeken en dit is echt alleen voor de die hard horror fans die van B of nog veel lagere kwaliteit films houden. Geen F......"
Nieuwe Nederlandse streamingdienst 'Horrify' biedt 100% horror
"...Master of films...Klopt recensie is natuurlijk altijd subjectief. Wat mij alleen opvalt is dat recensies hier vaak toch wel afwijken met andere recensies en dan negatief. Misschien past het soort film niet altijd goed bij de recensist bij filmtotaal......"
Venom

laatste ratings

chrissie107 heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

chrissie107 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.