Printer Avatar

Printer

Laatste reviews

Printer heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Deze verfilming van een 'boek' van Jonathan Ames (die de film mede-produceerde) vond ik tegenvallen.<br> Het enige wat telde in de film waren mooie plaatjes (van de DoP annex script-editor) , een huurmoordenaar die nog bij zijn moeder inwoont, het g......"
You Were Never Really Here
"...Meisjes-film Omdat deze film op de website van Cineville werd getipt, vermoedde ik al dat het niks zou zijn(as usual),maar tja, ik had zin in een filmpje. Mijn vermoeden kwam helaas uit. Een onduidelijk plot(mysterie!) hield me een uur in de bioscoop......"
Thelma
"...Ik heb de film op de 6e oktober(!) gezien, (in 3D, wat ik maar een matige toevoeging vond geven), en ik vond hem niet tegenvallen, maar de harde kantjes en zwarte humor van BR1 waren niet aanwezig. Enigszins sentimenteel allemaal, en als je Arrival ,......"
Blade Runner 2049
"...Hoe kan nou iemand(McCraig) die deze film zegt níet te gaan zien hier een REview plaatsen?? Snapt ie het niet of zo?..."
Blade Runner 2049
"...Film was aardig, maar waar ik mij wel aan stoorde was dat er een paar keer in geknipt was. En niet subtiel.Bijvoorbeeld:Tegen het einde van de film zien we Batou ,Major's knokhulp, op zijn balkon te relaxen met een blikje drank,en zijn hond naast hem......"
Ghost in the Shell

laatste ratings

watchlist

Printer heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.