Pepej Avatar

Pepej

Laatste reviews

Pepej heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...@Maikjax Precies, erg cool je zou zelf in een keer zo'n talenwonder willen zijn haha, Al zijn scènes zijn geweldig, veel zijn ook dermate cruciaal voor de film, met name zijn talenknobbel, dat Tarantino er bijna van af had gezien, omdat hij geen ge......"
Deze shootout in 'Inglourious Basterds' blijft meesterlijk
"...Een film over haar heeft mijn inziens alleen een bestaansrecht met Theron aan boord, het lijkt toch haar vertolking te zijn waardoor hier over gedacht wordt. Zoals hierboven werdt geopperd liever deze actrice in een andere rol in een nieuwe Mad Max ..."
Gaat deze opvallende actrice Furiosa spelen in de 'Mad Max' spin-off?
"...Woody Harrelson, Willem Dafoe idd, zouden ook geweldig zijn. Daniel Day Lewis? Ja, Gary Oldman, dan ook, ook voor een oude versie, waarschijnlijk heeft Ledger wel een beetje naar zijn vroegere rollen gekeken, ( drexl stansfield, wie niet trouwens..)......"
Johnny Depp is dé perfecte Joker voor in 'The Batman'
"...@ Friet Niet alleen zijn stem, juist ook zijn gezicht, motion capture De moeite waard een keer te checken, juist door zijn ( gezichts ) expressiviteit daar, heeft hij flink gescoord, en zichzelf op de kaart gezet, bijna in al zijn rollen zie je Vaas......"
Deze bekende schurk keert mogelijk terug naar het Marvel Cinematic Universe!
"...@ Mav Idd daar kende ik hem in eerste instantie van, een geweldige rol; "did i ever tell u the definition of insanity"? :-) Er is ook een reallife promo filmpje van te zien; The Far-Cry Experience https://youtu.be/6C6mraTsxq8 Voor de liefhebbers zek......"
Deze bekende schurk keert mogelijk terug naar het Marvel Cinematic Universe!

laatste ratings

Pepej heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Pepej heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.