Pepej Avatar

Pepej

Laatste reviews

Pepej heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Gelukkig heeft hij Heat ook niet gedaan, kan me niet iemand anders voorstellen dan Val Kilmer als Chris Shihirlis, de gevechtscenes zou Keanu ook wel kunnen, maar de nuances die Val in andere scènes legt.. daar heeft Keanu een net iets te beperkt aan......"
Deze 7 grote rollen wees Keanu Reeves af
"...On topic hoewel ik ook al die zgn franchises, universa zat ben, zou dit toch iets kunnen worden, mijn hoop is dan een Daredevil ( serie, uiteraard ) kwaliteit in verhaallijnen, dialogen, actiescènes, stealth scènes.. acteurs, acteerprestaties, etc........."
'The Batman' lanceert volledig op zichzelf staand filmuniversum mét serie voor HBO Max
"...Civilian, idd. mee eens, zoeken in filmtotaal op zijn naam levert het volgende op; zijn laatste reactie is van 30 mei. Waarschijnlijk heb je dus gelijk....."
'The Batman' lanceert volledig op zichzelf staand filmuniversum mét serie voor HBO Max
"...Vreemd pratend over undercover en dat niemand het dan ook heeft over Raymond Thiry, ook altijd goed en geloofwaardig, zelfs in nieuwe buren, maar vooral ook in bloed zweet en tranen, en bovengenoemde undercover Over Frank Lammers.. Storend of niet,......"
Nederlandse acteurs in Bosnische film over de val van Srebrenica
"...Of storm of the century van Stephen King Afgelegen eiland raakt geheel afgesloten van de buitenwereld door een aanhoudende sneeuwstorm, waarin een machtige vreemdeling huishoud onder de bewoners..."
5 films waarin een allesvernietigende storm centraal staat

laatste ratings

Pepej heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Pepej heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.