Colruiter Avatar

Colruiter

Laatste reviews

Colruiter heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Dat je in een biografie van Henry VIII of Napoleon een beetje feiten verdraait en aanpast... geen probleem... die jongens zijn al zolang dood en alleen historici zullen de fouten zien, maar als je een biografie maakt van iemand die nog geen 30 jaar d......"
'Bohemian Rhapsody' in Nederlandse Box Office Top 3 aller tijden
"...The Last Jedi is een film die je maar één keer mag bekijken, de tweede keer begin je je al te ergeren aan bepaalde dingen en de derde keer ben je een hater. Een regisseur mag vernieuwend zijn binnen een franchise, maar moet toch altijd wel rekening h......"
Dus toch: Rian Johnson maakt nieuwe 'Star Wars'-trilogie
"...Het was echt wel een jaar van de afgrijselijke tweede delen... Fallen Kingdom, The Last Jedi, Crimes of Grindelwald... een bewijs dat de filmmakers echt niet veel respect meer hebben voor de kijker... een bewijs dat het enkel nog gaat om het geld en......"
Chris Pratt over 'Jurassic World 3'
"...Wat een onzin allemaal, dit is gewoon de start van de marketingcampagne voor deel 3, omdat ze nu al weten dat ze het publiek serieus zullen moeten verleiden om die film nog te komen bekijken. Wat een afgrijselijke film was dat tweede deel, het leek w......"
Vertraging 'Fantastic Beasts 3' heeft grootse reden
"...De beste remakes zijn de films waarvan je niet weet dat het een remake is. Cape Fear bijv. was een knappe film, maar het origineel was een oude film (eveneens een knappe film) die veel mensen niet kenden. Maar zelfs bij de remake van Cape Fear was er......"
Scenarist gevonden voor 'Escape From New York'-remake

laatste ratings

Colruiter heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Colruiter heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.