Colruiter Avatar

Colruiter

Laatste reviews

Colruiter heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Episch? Het verhaal op zichzelf is al idioot... welke vorm van dreiging gaat er uit van het idee dat mensen en een paar dinosaurussen nu de wereld delen? Op het einde van Jurassic World 2 heb je echt niet de indruk dat er veel dinosaurussen ontsnappe......"
Nieuw castlid gevonden voor epische 'Jurassic World 3'
"...Deel 4 was vooral afgrijselijk omdat Spielberg en Lucas niet meer wisten wat Indiana Jones nu net zo leuk maakte. De andere drie films hadden een 'natural flow', alles werkte, en ja, Temple of Doom was een vreemde puree van horror en goonies, maar de......"
'Indiana Jones 5' gaat geheimen over Indiana Jones verklappen!
"...@BillySavastano, ik vind dat Rowling haar franchise evengoed kapot heeft gemaakt in Crimes of Grindelwald als Disney Star Wars kapot heeft gemaakt in Last Jedi. Het verhaal van Crimes is een opeenstapeling van onzinnige plotlijnen, nutteloze karakter......"
Opnames voor 'Fantastic Beasts 3' starten snel met verrassende terugkeer
"...Na het afgrijselijke deel 2, dat de grootste opstapeling van plotholes is die ik ooit gezien heb in een film, kijk ik totaal niet uit naar dit derde deel, dat ze volstoppen met bekende gezichten om de film aantrekkelijker te maken. Dit derde deel dra......"
Nog meer bekende gezichten in 'Jurassic World 3'!
"...Na het afgrijselijke tweede deel staan ze voor een zelfde gigantische taak als JJ had na Last Jedi. In de wereld van Harry Potter zijn er spreuken die je doen vergeten, maar we leven helaas niet in de wereld van Harry Potter, dus is het aan de filmma......"
Opnames voor 'Fantastic Beasts 3' starten snel met verrassende terugkeer

laatste ratings

Colruiter heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Colruiter heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.