Colruiter Avatar

Colruiter

Laatste reviews

Colruiter heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...De titel 'grootste films' gaat bij een deel van de films puur over de opbrengsten van de vorige film, want er staan toch wat sequels tussen die nu niet echt meteen als 'groots' mogen bestempeld worden. Jumanji 2 bijv. Jumanji 1 heeft goed gescoord, m......"
POLL: De 25 grootste films van 2019!
"...Beste film en beste script??? Als ze bij de Oscars de nieuwe categorie 'Beste Zwarte Superheldenfilm' invoeren, dan heeft de film een kans...."
Oscars: Marvel heeft geen vertrouwen in 'Avengers: Infinity War'
"...Misschien beter om in Avengers 4 alle GOTG-leden buiten Rabbit en Groot niet te laten terugkeren, dan is het probleem meteen opgelost. Rabbit en Groot kunnen dan lid worden van de Avengers. Disney heeft met de zaak Gunn serieus in eigen voet geschote......"
Opnamestart 'Guardians of the Galaxy 3' flink vertraagd
"...X-men 3 en Spiderman 3 hadden allebei last van hetzelfde probleem: teveel plotlijnen. In X-men 3 zorgde dat ervoor dat Dark Phoenix in de tweede helft van de film hoofdzakelijk in de schaduw van Magneto mocht staan, en bij Spiderman 3 zorgde dat voo......"
Regisseur en schrijver zegt sorry voor 'X-Men: The Last Stand'
"...Venom zonder Spiderman is gewoon onzin. Dat ze Venom niet kunnen introduceren zoals in de comics kan ik wel begrijpen (dit gebeurt in de Secret Wars 1 op de planeet van de Beyonder), maar ze hebben het nu al twee keer compleet verprutst. Sam Raimy li......"
Venom

laatste ratings

Colruiter heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Colruiter heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.