Colruiter Avatar

Colruiter

Laatste reviews

Colruiter heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Het beste aan de prequels blijft de Emperor, hij is de enige die de films nog draaglijk maakt... hij geniet van zijn rol, lijkt om één of andere reden goede teksten te hebben (mss mocht hij ze zelf schrijven van Lucas) en als hij in beeld is vergeet......"
Woeps! Nieuw plotgat onthuld in 'Star Wars: A New Hope'
"...Tinus, plutonium koop je in 1985 ook niet op elke straathoek, want Doc onderhandelt met criminelen om het te krijgen, en dat kon hij al voor 1985 gedaan hebben, want plutonium is er al voor 1985, en ja, de geldkoffer was ik vergeten omdat je het Mart......"
Grootste plotholes in films: 'The Lord of the Rings'
"...Jullie zouden beter stoppen met deze reeks want dit is de derde plothole die jullie voorstellen en het is al de derde keer dat jullie er compleet naast zitten. Back to the Future is een tijdreisfilm en tijdreisfilms hebben altijd problemen met contin......"
Grootste plotholes in films: 'The Lord of the Rings'
"...Voor mij was het altijd duidelijk dat hij gewoon onder de poster is gekropen want hij werkte ook steeds met de poster voor het gat. De poster was gewoon essentieel om hem tijd te geven, want anders hadden ze hem veel vlugger op de hielen gezeten. Het......"
Grootste plotholes in films: 'The Shawshank Redemption'
"...JP1 blijft een meesterwerkje: vlot verhaal, alle actrices en acteurs zetten hun rollen perfect neer, zelfs de kinderen zijn niet irritant en dragen een heel stuk van de film, een indrukwekkende regie, en natuurlijk de schitterende combinatie van CGI......"
'Jurassic World: Dominion'-poster grijpt terug op verleden

laatste ratings

Colruiter heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Colruiter heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.