Colruiter Avatar

Colruiter

Laatste reviews

Colruiter heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Laat dat tweede deel maar, laat Black Panther staan als het monument dat het geworden is. De film is uiteindelijk meer een symbool geworden dan een superheldenfilm en Chadwick is meer dan ooit de verpersoonlijking van dat symbool geworden, dus laat B......"
Letitia Wright over 'Black Panther 2' zonder Chadwick Boseman
"...Juwelen van Bianca Castafiore is racistisch??? Is er nog iets dat niet racistisch is? Jansen en Jansens, de idiote detectives (twee blanken), verdenken meteen de zigeuners, Kuifje als onderzoeksjournalist niet. Eigenlijk is de strip nog het meest bel......"
Live-action film over Kuifje/Tintin komt eraan!
"...Hoeveel keer hebben we dit intussen al gelezen over deze film, het verbaast me dat de LGTB-relatie weer niet vermeld wordt. Marvel heeft een goede run gehad onder Disney, maar de opbrengsten van veel van die films verdoezelen de kwaliteit ervan, voor......"
Marvel-film 'Eternals' wordt grootschalig, episch en opwindend
"...Disney is gewoon een stap te ver gegaan met hun idiote remakes, de andere films waren nog echte sprookjes, maar Mulan is een realistischer verhaal waar sprookjes-elementen aan toegevoegd zijn, net zoals Pocahontas en Hunchback bijv. Qua thema zijn d......"
Opnieuw keiharde kritiek op 'Mulan'
"...Schitterend... Zo jammer dat ze terugkeren naar deze franchise en waarschijnlijk hetzelfde lot zullen ondergaan als de Star Wars-originals, want deze Jurassic World 3 wordt een film die we niet zullen willen rememberen. Colin Trevorrow is een afgrijs......"
Jeff Goldblum & Sam Neill eren 'Jurassic Park' met duet

laatste ratings

Colruiter heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Colruiter heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.