Colruiter Avatar

Colruiter

Laatste reviews

Colruiter heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Toen Captain Marvel erbij kwam had Thanos zijn ding al gedaan, dus had het voor haar niet veel nut om op aarde te blijven hangen. Uiteindelijk had iedereen er zich bij neergelegd dat de 'snap' niet meer terug te draaien was, en zonder Antman was het......"
Waarom de rol van Captain Marvel zo klein is in 'Avengers: Endgame'
"...LJ was na 15 minuten al verprutst... een Star Wars-film begin je niet met een knock-knock-joke en de aanval met die bommenwerpers was één van de stomste actie-scenes van alle Star Wars-films... Maar RJ hoeft zich niet slecht te voelen want het was ge......"
'The Last Jedi' ontspoorde 'Star Wars' en 'The Rise of Skywalker' niet
"...Endgame is intussen al uit de bioscopen verdwenen en toch blijft dit één van de meest besproken films op deze pagina. Krijgt Filmtotaal geld van Disney voor elke keer dat het woord Endgame op site vermeld wordt? ..."
Opvallende Captain Marvel-knipoog in 'Avengers: Endgame'
"...Stom om dat er niet in te stoppen, maar de derde act zat vol foutjes, het leek alsof het de Russootjes toch even teveel werd op het einde. Het blijft een sterk tweeluik, maar Endgame haalt niet het niveau van Infinity War...."
Clash Hulk en Thanos verwijderd uit 'Avengers: Endgame'
"...Als deel 9 een goede film is, dan zullen we blij zijn, maar we zullen ons altijd blijven afvragen waarom JJ ook deel 8 niet heeft gedaan of toch minstens deel 8 heeft geschreven. Ik ben er altijd vanuit gegaan dat de grote lijnen van de trilogie uitg......"
Palpatine is in 'Star Wars: The Rise of Skywalker' nog kwaadaardiger

laatste ratings

Colruiter heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Colruiter heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.