Joopie Bolero Avatar

Joopie Bolero

Laatste reviews

Joopie Bolero heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Ik vond BlacKkKlansman geweldig en had daarom hoge verwachtingen voor deze film, maar wat viel deze vies tegen zeg. De hele film weet ik niet goed hoe ik alles moet interpreteren. Het ene moment is de actie zo over de top dat het gewoon grappig is, o......"
Da 5 Bloods [Netflix]
"...Zwaar tegengevallen. Helaas, ik zeg het niet graag als Tarantino fan. De eerste twee uur gaat Tarantino volledig los met alles wat Hollywood in de tijd typeerde. Het voelt echter aan alsof hij de scenes willekeurig aan elkaar heeft geplakt. Elke scen......"
Once Upon A Time... In Hollywood
"...Moet toch even mijn onvrede over deze film delen... wat voelde deze film aan als een lege, magieloze hollywood productie. De film wist me op geen een moment te boeien. De losse scenes vormen geen boeiende film in mijn ogen. Ook vreemde keuzes in hoe......"
Aladdin
"...Geen interesse voor een film over Madonna. Ben als Bowie fan wel erg benieuwd naar een film over zijn leven. Dit moet naar mijn mening wel een gedurfd en artistiek project worden, een cliche Rock en Roll verhaal met sex en drugs zou hem te kort doen...."
Na 'Bohemian Rhapsody' en 'Rocketman' wil Dexter Fletcher een nieuwe film maken over een ander muziekicoon
"...Eens met Stijnosso.. Ik hoopte op een verrassende twist, maar het verhaal kabbelt maar door zonder dat deze een echt verrassende wending krijgt. De film heeft van alles een beetje, romantiek, drama, actie, maar dit alles zorgt voor weinig samenhang. ..."
The Shape of Water

laatste ratings

Joopie Bolero heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Joopie Bolero heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.